Sandra Houben

De was ruikt lavendel fris, heerlijk die wasparfum ☺️

Monique Rijnbende

Top producten

Anita Daris

Goeie levering en snel

RvH

Snelle vezendking

E.J. Berndsen

Duidelijke site. Na bestelling wordt het pakket binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Flesjes waren goed verpakt. Heb zelf eerst een aantal testers uitgeprobeerd voor ik een keuze kon maken uit het... Duidelijke site. Na bestelling wordt het pakket binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Flesjes waren goed verpakt. Heb zelf eerst een aantal testers uitgeprobeerd voor ik een keuze kon maken uit het grote aanbod van geuren. Heerlijke wasparfums!

Janette De Jong

Snelle levering en wat een heerlijke geuren

C.S.

Prima! Altijd een dag later produkt in huis.

Gery De Lange

Ik heb nog maar 1 verpakking gebruikt.

Kelly Schipper

Ik ben fan van de wasparfums. Ook vond ik het altijd leuk dat er 2 proefjes van andere geuren bij zitten. Echter had ik bij mijn laatste bestelling gevraagd om een paar proefjes van de nieuwere... Ik ben fan van de wasparfums. Ook vond ik het altijd leuk dat er 2 proefjes van andere geuren bij zitten. Echter had ik bij mijn laatste bestelling gevraagd om een paar proefjes van de nieuwere geuren, zodat ik deze geur zelf kon ervaren en met mijn collega’s van de luchtvaartmaatschappij kon delen. Tot mijn teleurstelling zaten er geen proefjes van nieuwe geuren bij.. er zaten helemaal géén proefjes bij. Jammer, helemaal omdat dit soort kleine dingen vaak wel maken dat een klant terug komt. Verder tevreden met de vlotte levering.