Wastoren

Trix Spies

Reactie Wastoren:

Beste Trix, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u de service en de montage goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte.... Beste Trix, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u de service en de montage goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijk groet, Noa - team Wastoren

Paul

Reactie Wastoren:

Beste Paul, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u de levering en service goed ervaren dat u ons bedrijf zou aanbevelen. We wensen u... Beste Paul, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u de levering en service goed ervaren dat u ons bedrijf zou aanbevelen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Erik

Opzich een prima bedrijf, de kwaliteit is goed maar wel veel onnodige beschadigingen, een plaats flink beschadigd door het te strak aantrekken van sjorbanden, hoekjes beschadigd (fineer... Opzich een prima bedrijf, de kwaliteit is goed maar wel veel onnodige beschadigingen, een plaats flink beschadigd door het te strak aantrekken van sjorbanden, hoekjes beschadigd (fineer beschadigingen) zwarte strepen over plaat materiaal (wellicht van een lopende band) Wat allemaal erg jammer is voor een opzich prima kast.

Reactie Wastoren:

Beste Erik, Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke feedback. We vinden het jammer om te lezen dat er een aantal onderdelen bij u beschadigd zijn. Ik heb gelijk navraag bij de binnendienst... Beste Erik, Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke feedback. We vinden het jammer om te lezen dat er een aantal onderdelen bij u beschadigd zijn. Ik heb gelijk navraag bij de binnendienst gedaan en zij geven aan geen correspondentie met u hierover terug te kunnen vinden. Daarom heb ik u vandaag 2x geprobeerd telefonisch te bereiken. Ik zou graag willen overleggen of wij nog iets kunnen oplossen. Zou u ons nog terug kunnen bellen? Wij lossen het graag op zodat u 100% tevreden bent met uw aanschaf bij Wastoren. Alvast bedankt voor het terug bellen. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Jan

Heel goed

Reactie Wastoren:

Beste Jan, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. We zijn blij om te horen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de levering en service zo goed heeft ervaren. We wensen u veel... Beste Jan, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. We zijn blij om te horen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de levering en service zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw wasruimte, met vriendelijk groet Noa - team Wastoren

Cor Koezema

Uitstekend

Reactie Wastoren:

Beste Cor, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u het bedrijf zou aanbevelen en u de levering als zeer goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Noa -... Beste Cor, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u het bedrijf zou aanbevelen en u de levering als zeer goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Ellen

Fijn bedrijf

Reactie Wastoren:

Beste Ellen, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat ons bedrijf zo fijn vindt en dat de levering goed verliep. We zien uw tip over de montage, we... Beste Ellen, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat ons bedrijf zo fijn vindt en dat de levering goed verliep. We zien uw tip over de montage, we nemen dit zeker mee! We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte, Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Angela

Goed en snel geregeld

Reactie Wastoren:

Beste Angela, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. We zijn blij om te lezen dat u de levering en service goed heeft ervaren. Fijn dat de montage handleiding duidelijk was, we... Beste Angela, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. We zijn blij om te lezen dat u de levering en service goed heeft ervaren. Fijn dat de montage handleiding duidelijk was, we wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren.

Nancy Snabel

Prettige communicatie, snelle em correcte bezorging

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Snabel, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Fijn om te lezen dat u de communicatie en bezorging als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw... Beste mevrouw Snabel, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Fijn om te lezen dat u de communicatie en bezorging als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kasten opstelling. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Hanselaar

Reactie Wastoren:

Beste meneer Hanselaar, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de levering en montage als goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe... Beste meneer Hanselaar, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de levering en montage als goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Pauline

Mooi product.

Reactie Wastoren:

Beste Pauline, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat het monteren goed verliep en leuk om te horen dat u de levering en service goed heeft ervaren. We wensen u veel... Beste Pauline, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat het monteren goed verliep en leuk om te horen dat u de levering en service goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren