Petra van de Laarschot
- Product of service:
- Wastoren
Snel en netjes geleverd! En goede kwaliteit
Zeer kwaliteitsvolle kasten. Vriendelijke dienstverlening
Prima bedrijf, super service.
Verwachting van het eindredultaat voldoet. Snelle reaktie op vragen.
Snelle levering,vriendelijke bezorgers. Prima beschrijving en een mooi resultaat
Goed, compleet geleverd. Goede, duidelijke montage beschrijving.
Enkel contact via internet maar alles goed verlopen.
Uitstekende keuze!
Snelle en prettige levering
Prettig
Super mooie wasmachine kasten!
Duidelijke afspraken en goed product
Mooie kwaliteit en correcte levering volgens afspraak.
Wastoren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en netjes geleverd! En goede kwaliteit
Zeer kwaliteitsvolle kasten. Vriendelijke dienstverlening
Prima bedrijf, super service.
Verwachting van het eindredultaat voldoet. Snelle reaktie op vragen.
Goed, compleet geleverd. Goede, duidelijke montage beschrijving.
Enkel contact via internet maar alles goed verlopen.
Uitstekende keuze!
Snelle en prettige levering
Prettig
Super mooie wasmachine kasten!
Duidelijke afspraken en goed product
Mooie kwaliteit en correcte levering volgens afspraak.
Wastoren heeft de volgende resultaten bereikt: