Wouter Noordijk
Heldere uitleg over de diverse tools, en het gebruik ervan. Leuke interactie doormiddel van een poll met een aantal keuze vragen.
- Tips voor verbetering
- Geen, op naar de volgende seminar!
Mijn ervaring met Webleads is uitstekend. Het team is deskundig en toegewijd. Sterk aanbevolen!
Google optimalisatie
Super service, deskundig en weten goed wat past bij bedrijf
Zeer positieve ervaring. Kundige en betrokken mensen die onze online zichtbaarheid, website en marketing hebben weten te verbeteren.
Als marketing- en communicatiestagiaire bij Israël Idoed Reizen ben ik erg tevreden met de samenwerking die we hebben met Webleads als extern bureau! Er worden goede, degelijke advertenties ontworpen voor bijvoorbeeld Facebook. Ook qua online marketing is er veel kennis in huis bij dit bureau! Ik krijg altijd vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Dus kortom top.
Fijn no-nonsens bedrijf, korte lijnen, doorpakken! Kortom ...zo wil je het graag zien als klant!!
Sinds de samenwerking met Webleads is mijn webshop verkoop enorm toegenomen, fijne samenwerking.
Al jarenlang maken wij gebruik van verschillende diensten die Webleads biedt. De medewerkers van Webleads zijn zeer vakkundig, denken vooruit en denken altijd met ons mee. Door de korte communicatielijnen is het zeer prettig om met hen samen te werken!
Google campagnes en klanten over en weer aanbrengen
Webleads heeft voor ons een online leeromgeving gebouwd voor onze VCA trainingen. In deze omgeving zit theorie met filmpjes en ook wordt de lesstof getoetst met vragen. De vraagstelling en beantwoording gebeurt op 5 verschillende manieren zoals die ook worden afgenomen in het VCA examen. in1keerVCA.nl is blij met het resultaat en kan weer cursisten voorzien van een eigen online cursus.
Webleads heeft een SEO workshop voor ons verzorgd om onze kennis op het gebied van SEO, copywriting en teksten schrijven bij te schaven. Vol enthousiasme nam Pim Hillaers ons mee in de wereld van SEO. Een praktische workshop waar we mee aan de slag kunnen.
Webleads heeft onze website gebouwd. Wij hebben het als professionele partij ervaren die het project goed op de rit had, pro-actief is en communicatief sterk.
Link naar mArktplaats
Meer dan super
Webleads.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Webleads.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Webleads.nl