Razendsnelle levering en later betalen

Prima en snelle levering. Nadat bleek dat een van de bestelde artikelen niet voldeed aan mijn verwachting kon ik dit probleemloos retour sturen en ontving ik het geld terug.

Ja, de service.

Prima, Prima product, voordelig en snelle levering!

Prima product exact zoals aangegeven op de website.
snelle bezorging.

ingrid

Duidelijk en snel

Uw ervaring

eerst kijken en dan betalen,vind ik erg prettig

GH urney

De site is heel klantvriendelijk en de service is snel. e-mail correspondentie

snelle service

M. Meulendijks

Duidelijke website en fijn dat er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten gerekend wordt. Ook de berichten van track en trace van het verzendbedrijf was bijzonder prettig. Zeker dat ze een... Duidelijke website en fijn dat er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten gerekend wordt. Ook de berichten van track en trace van het verzendbedrijf was bijzonder prettig. Zeker dat ze een tijdsindicatie konden geven. Helaas hebben wij elkaar toch net mis gelopen, maar d.m.v. een briefje wist ik waar mijn pakketje afgegeven was en 's avonds kreeg ik ook nog eens een melding hiervan via de mail. Fijn!

Zie boven.

De wolvensprong

Ik was aangenaam verrast dat ik kon chatten met een medewerker voor mijn aankoop, erg leuk bedacht , ook al zullen sommige mensen schrikken erdoor :P Het enige minpuntje was het gratis kado, ik... Ik was aangenaam verrast dat ik kon chatten met een medewerker voor mijn aankoop, erg leuk bedacht , ook al zullen sommige mensen schrikken erdoor :P Het enige minpuntje was het gratis kado, ik bestel duidelijk voor 2 honden , en zit er maar een rottig kluifje in de doos. Dat kan absoluut beter , als je toch persoonlijk chat , vraag dan naar het aantal dieren en stop er zoveel van die niets kostende kluifjes bij, nog persoonlijker , nog meer klant gerichter. Een ier heeft hem gepikt , ik weet niet eens welke. Ik kon hem niet geven omdat het er een was hé :P. Maar ja dar regelen ze zelf wel. Een iets langblijvend botje had ook leuker geweest buffelhuid of zo. Al met al ,erg leuk , grappig en een beetje jammer :) Ik kom zeker terug kijken naar dingen.

Uw ervaring

Niet echt , gewoon erg leuk.

Prima. Snelle levering van producten. goede prijs.