9.3 /10

checkbox100% beveelt Webton.nl aan!

Thijs Slagter - Kinderopvang Triangel

We wisten van te voren dat linkbuilding goed zou zijn om ongeveer 45% van de ranking in google te bepalen. Maar dat het zo goed heeft uitgepakt hadden we niet verwachten. 200 procent meer gebruikers en tientallen extra leads.Dat maakt onze linkbuilding ervaring met Webton is zeer positief. Ze zijn uiterst betrouwbaar en denken altijd met ons mee. Het directe contact met de vriendelijke medewerkers verloopt ook erg snel. We hebben al verschillende opdrachten aan hen uitbesteed en elke keer worden deze op een snelle en correcte manier afgehandeld. Het beste van alles is dat ze blijven werken totdat wij als klant tevreden zijn. Daarnaast maken we gebruik van diverse diensten die zij aanbieden en we vinden hun werkwijze erg prettig. Als er iets is wat we niet begrijpen, leggen ze het keurig netjes uit. Kortom, Webton is een bedrijf waarop je kunt vertrouwen voor een betaalbare prijs!

Antwoord Webton.nl

Wat leuk om te lezen Thijs. We zien je volgende week weer bij ons in de kerk. Als er vragen zijn dan weet je ons te vinden! ~LH

Artific

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
Websitebouw

MH Development

Eerlijk advies, goede hulp, snelle reactietijd. Persoonlijk benaderen en goed meedenken met onze vragen.

Antwoord Webton.nl

Dank voor je mooie review!

Huyart Festival

Nieuwe site voor ons Festival! Fijne samenwerking!

3.5

Dank Linda! Fijn weekend. ~GH

De heer VD Veen

Mooie nieuwe site. Er was slechts 1 feedbackronde nodig om te krijgen wat we in gedachten hadden. Webton bedankt!

Leuk om te horen! Dank! ~BW

Dinntours BV - N. Scholten

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Echte Google Ads specialisten aan boord! Fijne samenwerking met Bas en Sander. Persoonlijk en zeer doelgericht. 51% stijging in Return On Ad Spent (ROAS)

Bas en Sander
Geen enkele

Dank voor deze mooie beoordeling! ~GH

Tessa Verhoeven

Mooie resultaten na ongeveer 2 maanden zichtbaar.

Fijn Tessa! We blijven doorgaan. ~DG

De heer Koster

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De inzet van Google Ads en Content Marketing zorgde in 1 maand voor een toename van 23% conversie in vergelijking met exact dezelfde periode vorig jaar. We zijn super tevreden en hopen volgende maanden op dezelfde toename in conversies.

Ads en schrijven van Content
Geen cappuccino :(

Antwoord Webton.nl

Dank voor uw bezoek vandaag! Over 2 weken presenteren we de cijfers over september. We hebben zeer goede hoop dat we de 23% gaan overtreffen. ~BS

Espa EHV

Online Marketing perfect op orde

Ga zo door!
Linkbuilding en Ads

Kenniscentrum Wonenzorg

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De eerste 2 maanden gebeurde er eigenlijk helemaal niets. Plotseling begonnen de aangelegde backlinks hun vruchten af te werpen en begonnen we te stijgen in Google. Heel mooi was het om te zien dat dit direct invloed had op de aanvragen die uit de website kwamen. De resultaten blijven nu stabiel maar we hopen dat bij de volgende plaatsingsronde van backlinks de website weer een nieuwe boost krijgt. Tot nu toe erg tevreden , ga zo door!

Betrouwbare backlinks
Wellicht de rapportage iets verbeeldende maken

Antwoord Webton.nl

Wat leuk om te horen Cornelis! Dit geeft ons postieve energie. Tot snel weer in Zutphen of hier in de kerk. Groet namens het Webton Team ~IZ

Hotel Borgmann

Goede bereikbaarheid en pro-actief

Bedankt Willem, tot aankomende dinsdag en voor nu een fijn weekend ~GH

Fietsen Scoort VOF

Mooie stijging in posities

Antwoord Webton.nl

Fijn om te horen Michael! Dank!

3d Echo Vision

Jan

Geweldige online marketing resultaten

Dank Jan Hindrik! Fijn om te horen dat we op de goede weg zitten. ~TH

Geantwoord op

Webton.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Webton.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 7 december 2012

Webton.nl

Webton is een full-service marketingbureau gespecialiseerd in het bieden van een integrale aanpak. Dat wil zeggen dat wij samen met jou als opdrachtgever een strategie uitzetten voor korte en lange termijn om zo jouw ambities waar te maken.

Oelerweg 95

7555GL Hengelo

Thijs Slagter - Kinderopvang Triangel

Artific

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
Websitebouw

MH Development

Antwoord Webton.nl

Dank voor je mooie review!

Huyart Festival

Nieuwe site voor ons Festival! Fijne samenwerking!

3.5

Bas en Sander
Geen enkele

Dank voor deze mooie beoordeling! ~GH

Tessa Verhoeven

Mooie resultaten na ongeveer 2 maanden zichtbaar.

Fijn Tessa! We blijven doorgaan. ~DG

Bedankt Willem, tot aankomende dinsdag en voor nu een fijn weekend ~GH

Fietsen Scoort VOF

Mooie stijging in posities

Antwoord Webton.nl

Fijn om te horen Michael! Dank!

3d Echo Vision

Pro-actief