Uitstekende en correcte be- en afhandeling voor het plaatsen van zonnepanelen. netjes afgewerkt en komen duidelijk gemaakte afspraken na. Een bedrijf wat vertrouwen geeft.
Rekkers
Erdal bv
Professioneel en meedenkend aan onze wensen. Komen afspraken na en werken zeer netjes.
Imbos
Zeer positief en professioneel!
A.Bruijns
Positieve ervaring
Fam. Smits
Goed en netjes gewerkt
Ad de Jong
Het eerste contact met de Sander Weda beviel zeer goed. Ook de installatie van de zonnepanelen is hartstikke netjes verlopen. De monteurs waren kundig en erg vriendelijk daarnaast hebben ze ons huis...Het eerste contact met de Sander Weda beviel zeer goed. Ook de installatie van de zonnepanelen is hartstikke netjes verlopen. De monteurs waren kundig en erg vriendelijk daarnaast hebben ze ons huis netjes achtergelaten.
Carine
Gisteren door Wedak zonnepanelen laten plaatsen. Prima en netjes gebeurd. Bedrijf houdt zich keurig aan de afspraken en reageert direct op vragen e.d. Keurige vakmensen, die het kwamen plaatsen en...Gisteren door Wedak zonnepanelen laten plaatsen. Prima en netjes gebeurd. Bedrijf houdt zich keurig aan de afspraken en reageert direct op vragen e.d. Keurige vakmensen, die het kwamen plaatsen en alles vervolgens netjes opgeruimd achterlieten. Top.
Remco De Jager
Zeer tevreden, netjes opgeleverd en alles netjes opgeruimd. Goede service, vriendelijk personeel.