Goede service en kwamen hun afspraak goed na.

Verheijen

Snelle reactie. Houdt zich aan de afspraken en allemaal keurig netjes gemonteerd

Hans Dierckx

Zij verstaan hun vak. Vanaf opvragen offerte tot de plaatsing van de panelen verliep alles uitstekend.

Prima contact/uitleg vooraf
Goede offerte qua prijs/kwaliteit
Prima contact/uitleg vooraf
Goede offerte qua prijs/kwaliteit
Op de dag van plaatsing: juiste tijdstip van aankomst, snel gerealiseerd nog meer dan verwacht zelfs, alles klopte tot in detail
netjes en prima gewerkt zoals beloofd.
Voor mensen die in de toekomst zonnepanelen aan willen schaffen een aanrader

Jürg

Vriendelijke vakmensen, no-nonsense en heldere communicatie. Werken keurig netjes, geen omkijken naar. Zijn trots op wat ze leveren. Top!

Chris

Wedak is een fijn en professioneel bedrijf om zaken mee te doen. alles goed en snel gedaan. Bedankt mannen

Demi van Spronssen | The Social Pro - Online Marketing

Heel goed werk afgeleverd en zeer nette en vriendelijke mensen

Fam Jonkers

Wedak heeft zonnepanelen gelegd en tot nu is alles prima gedaan wat ze beloofd hebben.

dhr van opstal

We hebben goed advies gekregen over wat we het beste konden plaatsen.
We hebben goed advies gekregen over wat we het beste konden plaatsen.
ook nadat de zonnepanelen waren geplaatst staan ze je bij als je nog vragen hebt. de lijntjes zijn erg kort en ze zijn makkelijk bereikbaar via telefoon en whatsapp.

Hans v Diessen

De mannen van Wedak zijn vriendelijke hard werkende vaklui die hun vak verstaan.
Wedak zou ik zeker aanbevelen, bedrijf komt afspraken na en is goedbereikbaar.
Zelfs op zaterdagavond (de...
Wedak zou ik zeker aanbevelen, bedrijf komt afspraken na en is goedbereikbaar.
Zelfs op zaterdagavond (de dag van installatie) waren ze nog bereikbaar voor vragen van mijn kant uit.
De lichtjes van de omvormer waren uitgevallen,lijkt logisch want er wordt savonds geen stroom opgewekt, ook voor mij was het nieuw en dan is het toch een geruststelling na een telefoontje.