9.4 /10

checkbox98% beveelt Wehkamp.nl aan!

9.6/10

Sara

Duidelijke informatie op website, snelle levering

Lagere verzendkosten voor kleine pakketjes.
Aanbod, informatie overlevering, snelle levering
Beddengoed

Alend

Super snelle levering en top kwaliteit. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan iedereen! Ga zo door!

Kwaliteit, levering
Eettafel

Pim

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurstellende Webshop Recent een terrasverwarming van €140 besteld bij Wehkamp. Helaas is deze naar mijn oude adres gestuurd, omdat mijn gegevens daar nog foutief in het systeem stonden. Natuurlijk mijn eigen verantwoordelijkheid om dat te controleren, maar een beetje meedenken van de klantenservice zou fijn zijn. Het pakket is 80 kilometer verderop bezorgd en aangenomen door de nieuwe bewoners, die ik niet ken. Ik beschik niet over een auto of rijbewijs, dus ophalen is geen optie. Bij andere webshops (Bol.com, Amazon, Coolblue) wordt in zulke situaties meegedacht en gezocht naar een oplossing, maar bij Wehkamp kreeg ik twee keer een bijzonder bot antwoord. Geen enkele empathie, geen ondersteuning—alleen de boodschap: "Ja, had je maar beter moeten opletten." Het enige advies? Op goed geluk een uur met de trein reizen en hopen dat de nieuwe bewoners thuis zijn. Klantenservice was slecht verstaanbaar en leek weinig betrokken. Jammer, want Wehkamp was ooit een betrouwbare webshop. Maar zodra er iets fout gaat, sta je er alleen voor. Het aanbod is vergelijkbaar met andere webshops, maar de service absoluut niet. Volgende keer kies ik liever voor een winkel die wél met de klant meedenkt.

Klantenservice, klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en daarmee klantenbinding. Ik had net een hele babykamer in mijn winkelwagen, maar na deze ervaring bestel ik dit zeker ergens anders.
Eurom Terrasheater

Jeans

Mieke van der Blom

Altijd super goede site en zoals beschreven

Leuk inpakken met n aardigheidje
Goede site en komt overeen met wat je besteld.Snelle service.
Shirt

Ina

Fantastisch. Al jaren klant. Eigenlijk nooit geen problemen. Snel geleverd en als er een keer iets kapot is wordt het netjes opgelost. Dus ik ga hier ook nog jaren winkelen.

Duidelijke foto's. Snelle levering.
Soms is het misschien handig er een lengte van de broeken bij te doen. Dat scheelt voor mij veel retour sturen. Bij sommige broeken staat het heel soms bij vermeld maar bij vele niet.

Linda

SterSterSterSterLege ster

Al jaren ben ik klant bij wehkamp.

Volgende dag in huis
Voor 'lange' vaste klanten zouden er geen retour kosten op moeten zitten. Houdt me toch ergens tegen om te bestellen, de maten kloppen niet altijd.

Maria

Prima, snelle levering

Duidelijkheid
Switch spel

C. Read

Al vele jaren klant en nauwelijks problemen ervaren die niet meteen opgelost werden

Jammer dat er nu verzendkosten betaald moeten worden en sommige ophaalpunten kloppen niet
Geen chatbot die vragen beantwoord en problemen worden snel opgelost

Joke

SterSterLege sterLege sterLege ster

Retour/garantie ophalen

Muziekje eindeloos
DHL kwam niet opdagen, 45 min klantenservice , medewerkster beloofde volgende dag , ff afwachten en voor 20.00 bellen, gedaan, jammer dan zei nr 2 , u had voor 17. uur moeten bellen, nu nog maar dag wachten, afspraken voor verzet, tijd en belkosten
Waterkoker

Frida van Leeuwen

Al zeker 20 jaar een tevreden klant bij Wehkamp. Snelle en goede service.

Overzichtelijke website, leuke foto’s en aantrekkelijke aanbiedingen. Onderdeel Mijn Wehkamp werkt goed.
Product of service:
Van alles wat: Kleding, schoeisel, speelgoed, laptop en spelletjes…

Lisa

De spulletjes zijn altijd snel in huis! Ruilen gaat makkelijk, en er is eigenlijk ook nooit wat mis. Gewoon fijn! En leuk dat je soms een vrij uit te geven kortingscode krijgt!

Breder assortiment interieurmerken en duurzame kleding
Snelle en betrouwbare levering
Hk living kussen roze / schaaltjes

Abi

Altijd snel bezorgd. Makkelijk terug te sturen en groot aanbod.

Blijf bij met de mode voor tieners.
Overzichtelijk en duidelijk.
Jurk

Wehkamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wehkamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 20 september 2008

Wehkamp.nl

Wehkamp is één van de meeste veelzijdige webwinkels op het internet. U kunt er werkelijk alles bestellen. De populairste categorie van Wehkamp is de mode categorie. Hier kunt u allerlei soorten kleding bestellen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Wanneer de kleding vervolgens niet naar wens is, of gewoonweg niet past, kunt u de kleding gewoon weer retour doen. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug! Bij Wehkamp kunt u tevens terecht voor allerlei soorten elektronica. Of u nu op zoek

Burgemeester Roelenweg 13

8021 EV Zwolle

9.6/10

Sara

Duidelijke informatie op website, snelle levering

Lagere verzendkosten voor kleine pakketjes.
Aanbod, informatie overlevering, snelle levering

Jeans

Mieke van der Blom

Altijd super goede site en zoals beschreven

Leuk inpakken met n aardigheidje
Goede site en komt overeen met wat je besteld.Snelle service.
Shirt

Ina

Duidelijke foto's. Snelle levering.

Linda

SterSterSterSterLege ster

Al jaren ben ik klant bij wehkamp.

Volgende dag in huis

Retour/garantie ophalen

Muziekje eindeloos
Waterkoker

Frida van Leeuwen

Al zeker 20 jaar een tevreden klant bij Wehkamp. Snelle en goede service.

Product of service:
Van alles wat: Kleding, schoeisel, speelgoed, laptop en spelletjes…

Lisa

Breder assortiment interieurmerken en duurzame kleding
Snelle en betrouwbare levering
Hk living kussen roze / schaaltjes

Abi

Altijd snel bezorgd. Makkelijk terug te sturen en groot aanbod.

Blijf bij met de mode voor tieners.
Overzichtelijk en duidelijk.
Jurk