Sara
- Verbeterpunten of tips
- Lagere verzendkosten voor kleine pakketjes.
- Sterke punten
- Aanbod, informatie overlevering, snelle levering
- Product of service:
- Beddengoed
Duidelijke informatie op website, snelle levering
Super snelle levering en top kwaliteit. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan iedereen! Ga zo door!
Teleurstellende Webshop Recent een terrasverwarming van €140 besteld bij Wehkamp. Helaas is deze naar mijn oude adres gestuurd, omdat mijn gegevens daar nog foutief in het systeem stonden. Natuurlijk mijn eigen verantwoordelijkheid om dat te controleren, maar een beetje meedenken van de klantenservice zou fijn zijn. Het pakket is 80 kilometer verderop bezorgd en aangenomen door de nieuwe bewoners, die ik niet ken. Ik beschik niet over een auto of rijbewijs, dus ophalen is geen optie. Bij andere webshops (Bol.com, Amazon, Coolblue) wordt in zulke situaties meegedacht en gezocht naar een oplossing, maar bij Wehkamp kreeg ik twee keer een bijzonder bot antwoord. Geen enkele empathie, geen ondersteuning—alleen de boodschap: "Ja, had je maar beter moeten opletten." Het enige advies? Op goed geluk een uur met de trein reizen en hopen dat de nieuwe bewoners thuis zijn. Klantenservice was slecht verstaanbaar en leek weinig betrokken. Jammer, want Wehkamp was ooit een betrouwbare webshop. Maar zodra er iets fout gaat, sta je er alleen voor. Het aanbod is vergelijkbaar met andere webshops, maar de service absoluut niet. Volgende keer kies ik liever voor een winkel die wél met de klant meedenkt.
Wehkamp al jaren een vertrouwd gezicht
Altijd super goede site en zoals beschreven
Fantastisch. Al jaren klant. Eigenlijk nooit geen problemen. Snel geleverd en als er een keer iets kapot is wordt het netjes opgelost. Dus ik ga hier ook nog jaren winkelen.
Al jaren ben ik klant bij wehkamp.
Prima, snelle levering
Al vele jaren klant en nauwelijks problemen ervaren die niet meteen opgelost werden
Aanrader!
Retour/garantie ophalen
Al zeker 20 jaar een tevreden klant bij Wehkamp. Snelle en goede service.
De spulletjes zijn altijd snel in huis! Ruilen gaat makkelijk, en er is eigenlijk ook nooit wat mis. Gewoon fijn! En leuk dat je soms een vrij uit te geven kortingscode krijgt!
Altijd snel bezorgd. Makkelijk terug te sturen en groot aanbod.
Wehkamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wehkamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Wehkamp.nl
Burgemeester Roelenweg 13
8021 EV Zwolle
Wehkamp al jaren een vertrouwd gezicht
Altijd super goede site en zoals beschreven
Al jaren ben ik klant bij wehkamp.
Prima, snelle levering
Aanrader!
Retour/garantie ophalen
Al zeker 20 jaar een tevreden klant bij Wehkamp. Snelle en goede service.
Altijd snel bezorgd. Makkelijk terug te sturen en groot aanbod.
Wehkamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Wehkamp.nl