9.6/10
9.6/10

Sava

Eigenlijk het enige bedrijf die ook daad werkelijk zijn afspraken nakomt. Ook de klantenservice is altijd snel en makkelijk bereikbaar

Snelle levering , altijd bereikbaar

Feryal

Gea

Heel goed

Snel en duidelijk, en prima retour beleid

Teun

Meest dramatische service ooit. Aanspraak maken op garantie is niet te doen en verloopt via CE repair. Ik kan mijn product in Mijdrecht afgeven of opsturen. Ik woon niet bij Mijdrecht in de buurt... Meest dramatische service ooit. Aanspraak maken op garantie is niet te doen en verloopt via CE repair. Ik kan mijn product in Mijdrecht afgeven of opsturen. Ik woon niet bij Mijdrecht in de buurt dus nu moet ik een product met enorme afmetingen waarvan ik de doos niet meer heb gaan opsturen. Bij de postnl hebben ze geen doos in dit formaat dus ik kan naar de bouwmarkt om zelf een doos in elkaar te klussen. En de verzendkosten zijn vervolgens ook nog eens voor mij. Wehkamp beweert dat CE repair de verzendkosten op zich neemt maar CE repair zegt dit vervolgens niet te doen. Dit is echt niet van deze tijd, wat een dramatisch bedrijf. Hier wil je echt niks kopen.

Service is dramatisch, ze kunnen je niet helpen en verwijzen alleen maar naar CE Repair. En CE Repair kan ook niet helpen.

Janine

Alles makkelijk en snel geregeld

Uitgebreid assortiment

Eigenlijk niets

Alen

Super warenhuis. Alles wat we nodig hebben van huishouden tot speelgoed altijd te vinden.

Prijs, Levering en Klantenservice

Marijke haes

Ik heb er goede ervaring mee

Overzichtelijk en kan het artikel snel vinden

Ik heb geen verbeterpunten ik vind het prima zo

BHERMANS

Is altijd goed en optijd

Goede prijs

Ga gewoon zo door

Zomer

Jo

Mijn favoriete webwinkel

Alles wordt altijd goed geleverd.