9.6/10
9.6/10

Fleur

Ik kan wehkamp zeker aanbevelen. Ik koop al jaren bij alles via wehkamp. Overzichtelijke webshop met goede filters. Betalingscondities zijn heel fijn en wanneer je een retour hebt is alles heel... Ik kan wehkamp zeker aanbevelen. Ik koop al jaren bij alles via wehkamp. Overzichtelijke webshop met goede filters. Betalingscondities zijn heel fijn en wanneer je een retour hebt is alles heel duidelijk en overzichtelijk gecommuniceerd. Echt super, ik ben grote fan.

Overzichtelijk

Mischien papieren zakken gebruiken ipv plastic

Stoelinga

Prima service mooie producten, helaas foutje aan product maar dank zij prima klanten service snel hersteld. Complimenten seeker aanbeveling waard!

Mooie producten, vlotte levering en prima service

Joyce Winkel

Fantastisch! Alles heel snel geleverd.

Snel geleverd. Ruim assortiment. Kwalitatieve spullen. De Wehkamp Home artikelen zijn ook kwalitatief goede producten.

Geen verbeterpunten

Mwest

Positief

veel keus, duidelijke foto’s

Duidelijker vermelden hoe een kledingstuk gemaakt is, waar, welk materiaal. Ivm duurzaamheid.
Jammer dat je nu moet betalen voor retour zending. Begrijpelijk wanneer je meer besteld, maar jammer wanneer je een artikel retour doet ivm kapotte levering.

Anne Laven

Heel veel keuze, en hele snelle levering

Wordt heel snel geleverd

Ik heb geen verbeterpunten

Anna

Snel geleverd, zoals verwacht

Duidelijke informatie, zowel productbeschrijving als informatie over levering en retournering.
Verzending was ook goed. Artikel zal in een zak, waardoor het weinig ruimte innam (geen 'loze lucht vervoer')

Desiree

Al jaren fan! Makkelijk en snel shoppen, goede klantenservice en regelmatig leuke kortingen.

Snelheid en klantvriendelijk.

Geen.

Wilma Stoof

Ik bestel diverse artikelen bij Wehkamp. Voornamelijk kleding.

snelle service

zou nu niet zo snel weten

Joriena Braamkolk

Snelle levering, en super leuke aanbiedingen voor iedereen.

Snelle levering, en goede service.

Bij omschrijving van (vooral) de jurken aub de lengte erbij zetten…..

Leon

Top bedrijf al 40 jaar tevreden klant

Snelle levering en perfecte mode voor man en vrouw et.ctec