C.bergman
- 4
- Informatie op de website
- 3.5
Heel tevreden snelle bezorging en goede service
Snelle levering, vriendelijke klantenservice maar de wachttijd om iemand aan de telefoon te krijgen is wel lang.
Mijn favoriete webshop!
Zeer goed
Ben al 47 jaar klant van Wehkamp.Daarvoor was mijn moeder al klant.Heb zo’n 60 jaar geleden al een prachtige groene winterjas met een bontje aan de capuchon van ze gehad.Ben nog altijd blij met Wehkamp.Hopelijk houden ze het nog een tijdje vol.
Service gaat achteruit
SLECHT
prima
Heel goed
Goede kwaliteit, snelle levering, grote anbiedingen
Fijne webshop, altijd snel en goed!
Uitstekend
Goede webwinkel
Snel, maar niet stevig
Bestel al jaren bij de Wehkamp. Heldere communicatie, vlotte levering, makkelijk retourneren. Contact met klantenservice ook goede ervaring mee
Wehkamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wehkamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SLECHT
prima
Heel goed
Goede kwaliteit, snelle levering, grote anbiedingen
Fijne webshop, altijd snel en goed!
Uitstekend
Goede webwinkel