Eigenaar Audi Q7

Na diverse meldingen en haperende uitvallende xenonlampen, eerst nieuwe xenonlampen geplaatst in een Audi Q7 uit 2006. Lampen branden, echter de haperingen en uitval blijft. Via mail een afspraak... Na diverse meldingen en haperende uitvallende xenonlampen, eerst nieuwe xenonlampen geplaatst in een Audi Q7 uit 2006. Lampen branden, echter de haperingen en uitval blijft. Via mail een afspraak gemaakt met Kejo. Stipt op tijd aanwezig zodat hij ook meteen is begonnen. Na diverse zaken te hebben getest en gecontroleerd bleek de kabelverbinding niet in orde te zijn. Na diverse kabels te hebben getest en wat nieuwe koppelingen te hebben geplaatst (o.a. met solderen zelfs!) werken de xenonlampen uiteindelijk perfect en is het euvel verholpen! Grandioos.

Afspraak = afspraak, kundig, goede communicatie, creatief met oplossingen, betaalbaar.

Joop kilian

Snel en zeer deskundig geholpen. Vervangen is mijn linker lampunit van mijn BMW.

Kennis van zaken, deskundig en aardig

Koen

Vanuit België naar Breda gereden voor controle van beide koplampen. Beide lampen terug afgekit. Super service! Bedankt.

Vriendelijk, snel en kennis van zaken.

De Blok

Super geholpen 2 nieuwe xenon

Kennis

Diane

Volgens mijn garage had ik twee nieuwe (complete set 🤑) koplampen nodig omdat de xenon verlichting van mijn Toyota na een paar minuten uit ging. Eerder hadden ze de lampjes al vervangen, maar dat... Volgens mijn garage had ik twee nieuwe (complete set 🤑) koplampen nodig omdat de xenon verlichting van mijn Toyota na een paar minuten uit ging. Eerder hadden ze de lampjes al vervangen, maar dat hielp niet. Dus voor een second opinion naar Well Done Xenon. Ik kon mijn auto meteen binnenrijden. En met twee nieuwe lampjes reed ik weer naar buiten. Geen namaak, maar echt goede lampjes. Ik kon niet geloven dat dat de oplossing was, maar vooralsnog geen problemen gehad met de verlichting 😃) Ook advies gekregen wat ik kon zeggen tegen mijn garage. Super service!

Goede service
Kundig
Adviserend
Vriendelijk

Emanuel

Goed bedrijf met verstand, ik had een ballast gekregen die toevallig sneller defect ging dan normaal en heb na een belletje de dag later een nieuwe gekregen. De ballast laten controlleren ging... Goed bedrijf met verstand, ik had een ballast gekregen die toevallig sneller defect ging dan normaal en heb na een belletje de dag later een nieuwe gekregen. De ballast laten controlleren ging makkelijk via whatsapp. Erg tevreden en zeker een aanraden.

-Goed contact
-snelle levering
-Doen wat ze beloven
-Vriendelijke mensen

Thomas

Snelle en zeer vriendelijke service!

Goed bereikbaar, snel een afspraak kunnen maken en ook snelle vervanging van de xenon verlichting, kon erop wachten. Ook de prijs is velen malen goedkoper dan bij de autodealer!

René Koster

Uitstekend!

Goed, snel en voordelig. Ideaal

Kevin

Super eenmanszaak ! Heel goed geholpen

Ervaring zat en super sympathiek

A.J.Polman

Goed bedrijf. No nonsens. Ook goede service.

Betrouwbaar
Eerlijk