Wout

Duidelijke info via telefonisch kontakt
Zeer vriendelijk

Goed.
Ben keurig van advies voorzien en product was snel en volgens afspraak geleverd.

Snel geleverd
Telefonisch goed bereikbaar

JF Slegers

Wat ik niet vond, vonden ze bij Well Done Xenon wel.

snelle reactie op mijn E-mail ,en afwikkeling van mijn bestelling,
dit bedrijf denkt met je mee.

Martijn H

Prima geholpen, heeft veel moeite gedaan om oplossing zo goedkoop mogelijk te houden

Snel, meedenkend, verstand van zaken

Snel antwoord en snelle levering, perfect!

Zeer goed

advies/prijs en snelle levering

Poppe

Aangeklopt bij Kejo na een zeer slechte ervaring met de garage, waar A-merk werd verkocht maar B-merk is geplaatst met als gevolg kapotte Xenon na 23.000 km ofwel slechts 380 uur!

Kejo is een vakman, neemt tijd voor uitleg en geeft ook duidelijk aan wat je vooral niet moet monteren in een Saab 9.5 Aero vanwege de gevoelige ballast, dat is spreken uit ervaring! Uiteindelijk de lampen zelf gemonteerd, Philips en zeker niet te duur, nu hopen op jaren licht in de duisternis, maar daar heb ik nu alle vertrouwen in!

Vakmanschap, heeft veel parate kennis, man met ervaring! En de prijzen zijn competitief....

bjorn meijlemans

Vandaag (17-4) een 2nd opinion laten uitvoeren over de installatie van nieuwe lampen door de Renaultdealer. Dealer hielt stug vol dat er niks mis wat met de installatie, echter het lichtbeeld sprak... Vandaag (17-4) een 2nd opinion laten uitvoeren over de installatie van nieuwe lampen door de Renaultdealer. Dealer hielt stug vol dat er niks mis wat met de installatie, echter het lichtbeeld sprak voor zich.
Na een snelle blik en juiste installatie door Well Done zit alles weer hoe het hoort.
Kejo is een bevlogen ondernemen die service en kwaliteit wilt leveren.
Topzaak!

Vroom

Gebeld met een vraag over een kapotte xenon starter, duidelijk antwoord en ook direct de achterliggende oorzaak gevonden.
Super bedrijf

Kundig, ervaring en snelheid

Dennis koeiman

Behulpzame bedrijf, goede service.

Sterke communicatie