AB

Wij hebben een heel positieve ervaring. Reageert snel op vragen. Stuur producten snel op. Werkt heel vlot en is heel vriendelijk.

Jliefbroer

Goede prijs voor origineel product, prima advies ook achteraf. En snelle levering.

Snelle levering en ook telefonisch advies achteraf.

Zeer goed en snelle levering.

Voldoet volgens verwachting.

Erkan

Heel goed..

Op tijd en goede kwaliteit !

Rico

Super!!!! Top bedrijf.

Prima service en snelle reactie op mijn vraag

Leo

Vandaag van mijn B-klasse 2012 de Xenon lampen laten vervangen ivm verminderd zicht. Kejo deed dit niet zomaar. Eerst vakkundig nameten of het wel echt nodig was. En daarna ook nog perfect... Vandaag van mijn B-klasse 2012 de Xenon lampen laten vervangen ivm verminderd zicht. Kejo deed dit niet zomaar. Eerst vakkundig nameten of het wel echt nodig was. En daarna ook nog perfect afstellen. En dit alles voor een zeer schappelijke prijs incl goede koffie en top-service, kortom "Well Done "!

Service, vriendelijkheid, vakmanschap.

Jeroen Dekkers

Ik kan iedereen aanraden om hier dat te bestellen! Hij heeft mij erg goed geholpen met de xenon. Goede service en laat je niet in de steek! Eek topper die kejo. Bedankt

Meedenkend ,oplossing gericht, snelle goede service

Michel Wanrooij

Super! Vandaag geweest om Xenon in te laten bouwen ( Opel Astra J GTC )..Kejo had makkelijk zoals iedereen de ballasten kunnen plaatsen in het motorcompartiment, maar het moest perfect..dus spoilers... Super! Vandaag geweest om Xenon in te laten bouwen ( Opel Astra J GTC )..Kejo had makkelijk zoals iedereen de ballasten kunnen plaatsen in het motorcompartiment, maar het moest perfect..dus spoilers eraf lichtunit eruit..resultaat geen ballasten zichtbaar! Perfectie en vakmanschap op z'n best! Bedankt Kejo!

Klantvriendelijk, vakmanschap, meedenkend, moet 100% zijn anders niet! Oh ja en de koffie is lekker..!

Koen

In 1 woord geweldig.

In 1 woord geweldig.

Kejo is een wijs vakman. Binnen 24 uur na defect gaan al weer goed licht. arbeidsloon per lamp is maar 5 euro ( zegge vijf euro) en zelfs dáár verdient hij aan. Wat een snelle montage. stond binnen 10 minuten weer buiten. Zie ook mijn review op het forum. http://www.mercedesforum.nl/forum/viewtopic.php?f=27&t=91330

Vakman, Stipt, schone garage/werkplek. Klantvriendelijk