thijs ludwig

Zeer goed

zeer correct

Chris Fehres

Kwam voor een volvo xc90 ballast. Meneer, de hele koplamp is vergeeld. Nieuwe doos met een zeer voordelige complete unit kwam van de werkplaats opslag, of dat het zo niet beter was. Geweldig! en de... Kwam voor een volvo xc90 ballast. Meneer, de hele koplamp is vergeeld. Nieuwe doos met een zeer voordelige complete unit kwam van de werkplaats opslag, of dat het zo niet beter was. Geweldig! en de prijs? Deze nieuwe mocht weg voor 40 % van de Volvo advies prijs.

Gelijk bereikbaar met de eerste telefoon, zeer enthousiaste deskundige eigenaar.Luistert goed, adviseert professioneel.
Heel deskundig

Naar aanleiding van wat foto's opsturen en telefonisch advies heb ik xenon lampen en balast gekocht. En dit advies bleek veel beter te zijn dan de dealer en juist te zijn. Weet waar hij over praat.

Unieke klantgerichtheid en betrokkenheid.

Car service Alex

Super goed bedrijf hele goede telefonische begeleiding, bellen of de bestelling op tijd is aangekomen toen door de vervoerder de spullen beschadigd binnen gekomen waren heeft Well Done Xenon dit... Super goed bedrijf hele goede telefonische begeleiding, bellen of de bestelling op tijd is aangekomen toen door de vervoerder de spullen beschadigd binnen gekomen waren heeft Well Done Xenon dit heel snel en adequaat opgelost.
waar vind je nog deze service !!
ik beveel dit bedrijf iedereen aan en ga zelf nergens anders meer naartoe

hele goede producten
hele sterke service

MH Bouwdivisie

Hele goeie service via de telefoon en begeleiding om samen de juiste onderdelen te vinden.

Heel meedenkend en ook niet het uiterste willen verkopen maar de juiste onderdelen en eventueel en mindere onderdeel verkopen omdat je niet meer nodig hebt dan dat

Aart

Zeer prettig.

Servicegerichtheid

MH Bouwdivisie

Positieve en pro-actief bedrijf

Goed klantcontact en follow up. Niet eerder zo correct behandeld voor een webshop bestelling

Colin

Geweldige persoonlijke service, technisch onderlegd en dat in combinatie met scherpe prijzen, top!

Technische support

Frans M

Ontzettende goede ervaring.

Goede communicatie. Vanaf orderbevestiging tot en met aanmelden van verzenden zodat bestelling goed is te volgen. En niet te vergeten ontzettend snel geleverd en zeker voor mij omdat ik in Spanje... Goede communicatie. Vanaf orderbevestiging tot en met aanmelden van verzenden zodat bestelling goed is te volgen. En niet te vergeten ontzettend snel geleverd en zeker voor mij omdat ik in Spanje woonachtig ben. 6e nov savonds besteld en op de 9e sochtend afgeleverd.