9.3 /10

checkbox96% beveelt wessels-uitvaartverzorging.nl aan!

Tom Hurkens

Fijne communicatie. Snelle en duidelijke afspraken.

Sonja aarts

Fijne goede samenwerking, daardoor een mooie uitvaart gehad

Dini Smits

Zeer goede ervaring

Crematie verzorgd

Maja van den Dobbelsteen

Fijn rustig snel

Marissa

Wij hebben de Uitvaartverzorging bij de uitvaart van mijn vader als zeer prettig ervaren. We werden overal goed op voorbereid.

Uitvaartbegeleiding

W Derks

SterSterSterHalve sterLege ster

De samenwerking met Wessels Uitvaartbezorging is als zeer positief ervaren; het algemene gevoel is dat Wessels Uitvaartverzorging zich zeer empathisch en professioneel opstelt.

Halina van der Spiegel

Onze ervaring met Wessels Uitvaartzorg, was echt enorm goed. Op het allereerste contact na. Toen ik midden in de nacht belde om te vertellen dat mijn vader overleden was, kreeg ik een dame aan de telefoon die net zo goed bij een afhaalchinees werkte. Na het woord gecondoleerd gezegd te hebben, was de volgende vraag: "ophalen of thuis opbaren". Prima vraag, maar door de toon waarop waande ik me even in een verkeerde film. Maarrrr... alle zorg daarna was geweldig. De dames die mijn vader midden in de nacht kwamen ophalen deden dat met enorm veel respect. Het was zo mooi toen ze met mijn vader de straat uitreden en één van de dames voor de auto uit liep en zo in de nacht verdwenen. Daarna kwam Margo ons helpen met de uitvaart en alles wat daarbij kwam kijken. Ze deed dat zorgvuldig, luisterde goed naar onze wensen, hielp ons bij het timemanagement en het voor ogen houden van de rode draad. Ook tijdens en na de uitvaart heeft ze ons enorm prettig begeleid bij het afhandelen van alle dingen die geregeld moesten worden. We hadden het niet beter kunnen treffen. Dank jullie wel!!!

uitvaartbegeleiding

Hetty Gerringa

SterSterSterSterLege ster

Wessels geeft je alle ruimte om naar eigen inzicht een mooi afscheid te organiseren voor je naaste. We hebben prettige ervaringen, zowel bij de uitvaart van ons Pa als bij ons Ma. We hebben de rouwkaarten zelf ontworpen en het drukwerk was perfect. De begeleiding van de uitvaart door Vincent verliep fijn, professioneel en rustig.

Uitvaart met kerkdienst en traditionele begrafenis

Henny Redelijk

Betrokken, behulpzaam, attent, gewoon hele fijne begeleiding

Uitvaartverzorging in crematorium

Mirjam Timmerman

Ik heb bij de uitvaarten van mijn beide ouders contact gehad met Erna Mali. De manier waarop zij ons ondersteund heeft in het hele proces vind ik ronduit geweldig. Ook het aankleden van onze overleden ouders heb ik als heel bijzonder ervaren. Hierbij heb ik tevens hulp gehad van de andere collega's van uw organisatie. Ik vond het heel mooi om te zien hoe warm en respectvol jullie met de overledenen omgaan. Ik kon me niet beter wensen. 1000-maal dank hiervoor!

Uitvaart beide ouders.

Daan Drubbel

Prima geregeld

Gerard Arts

met gepaste eerbied en persoonlijke aandacht en oog voor de wensen een zeer verzorgd afscheid mogelijk gemaakt

uitvaart

wessels-uitvaartverzorging.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

wessels-uitvaartverzorging.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

wessels-uitvaartverzorging.nl

Wij gaan een kortdurende, intensieve samenwerkingsrelatie aan met de nabestaande(n). Elk mens is uniek en verdient een uitvaart op maat. Betrokkenheid, aandacht, luisteren, tussen de regels lezen, empathie, vertaalslagen maken, oog hebben voor detail en het regelen van zaken zijn aspecten die wij belangrijk vinden in die samenwerkingsrelatie. Centraal staan de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Uit ervaring blijkt dat het voor nabestaanden belangrijk kan zijn als ze betrokken worden bij de invulling en uitvoering van de uitvaart. Het wordt hiermee als het ware “hun” afscheid. Wij helpen u graag om van deze periode een waardevolle herinnering te maken.

Elckerlycweg 3

6602 HJ Wijchen

Tom Hurkens

Fijne communicatie. Snelle en duidelijke afspraken.

Sonja aarts

Fijne goede samenwerking, daardoor een mooie uitvaart gehad