Frank

Helaas 1e keer defect setje oortjes ontvangen. Na mijn melding direct nieuwe gestuurd en werken prima. Snelle en vriendelijke medewerkers! Professioneel topbedrijf!

H Michielsen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Asssaver sport 2x gekocht. Zou onder elk zadel passen, nou onder het mijne totaal niet. Ook leuke video erbij, maar met een heel andere assaver. In de video was het een fluitje van een cent, maar de praktijk was wel iets anders. Met veel knipwerk en wat andere aanpassingen toch onder het zadel gekregen, maar niet zoals ik het me had voor,gesteld. Voel me toch een beetje misleid. Ook de verpakking mag wel iets kleiner, paste zeker niet door de brievenbus. Zou zelfs gewoon in een enveloppe kunnen. Al bij al is het me niet meegevallen.

R. van Dijk

Heb een fietsendrager gekocht en had hier nog een vraag over. Ben uitstekend geholpen precies zoals je het graag zou willen.

Beek

SterSterHalve sterLege sterLege ster

slecht

Peter

Goed telefonisch contact gehad over de maat van een waterdichte broek van goretex geen goedkope broek maar is het geld waard prima geholpen top

Battemuulen

Very kind and fast service! Will use it again in the future for cycling accessories!

Theo Van Veen

Een echte aanrader. Eén super bedrijf met een uitstekende service. Ik had een fietsendrager gekocht waar na een jaar bleek een fabrieksfout in zat. Heel netjes geholpen en duidelijke communicatie. De drager netjes gerepareerd en thuis bezorgd. Toppers 👍🏻

vanzanten

fantastische service!

Eugène

Volgens "track and trace" werd mijn pakketje diverse keren (3X) geleverd maar nooit iets ontvangen. Pakket nooit bezorgd door PostNL Na contact via chat en mail zonder bijkomende kosten, mijn bestelling opnieuw verzonden. Ik ben heel tevreden ondanks de wat langere periode wachten

Mieke

Ik heb vorige week een fietsonderbroek gekocht bij jullie en ben er heel blij mee Na zoveel jaren zadelpijn is dit de uitvinding Wel 20 zadels geprobeerd en een fietsmeting laten doen en nog veel meer Ik kan nu 60 km fietsen met bijna geen pijn meer super

Steens

Mijn Garmin 830 gaf na 4 jaar trouwe dienst de geest in een regenbui. Deze opgestuurd naar De Wielrennershop..en wat schets mijn verbazing...na drie weken rolt er een compleet nieuwe 830 mijn briebvenbus in!! Hartelijk dank Wielrennershop!! wat een perfecte service..!!

Jan

Snelle reactie op mijn vraag over een bestelling. Verraste mij met uitstekende service !

C. Snijders

Dik tevreden. Het Castelli shirt zou iets later uit Italië komen, dit stond ook vermeld bij het bestellen van het shirt. Ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden en heb het inmiddels gekregen. Top!

Bart

Wilde mijn oude Sport2X broek vervangen voor de nieuwere versie. Deze bleek voor mij niet zo fijn te zitten. Na een paar broeken geprobeerd te hebben het advies gekregen om langs te komen in de shop. Zo gezegd, zo gedaan. Daar op aanraden van Fausto van de shop een hele andere broek geprobeerd. Vanmorgen het eerste rondje op gefietst, ik heb nog nooit zo lekker op mijn zadel gezeten. Bedankt voor het goede advies en de fijne afhandeling van de retouren!

Nils Kaan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het kopen van een zadel is geen gemakkelijk zaak. Zit het zadel naar wens of niet. Helaas was dat laatste bij mij het geval na aanschaf van een duur zadel bij wielrenner.shop. Zo jammer dat deze webwinkel met geen stok te bewegen is om het zadel te kunnen ruilen, desnoods tegen een duurder exemplaar. Ik had dit van te voren niet bedacht aangezien je bij vele zaken vaak na 30 dagen nog mag ruilen. Kortom: koop bij deze zaak geen zadel als je niet zeker weet of hitje past. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Antwoord Wielrenner

Hoi, Je mag bij ons binnen 30 dagen zeker ruilen, maar helaas kunnen wij geen gebruikte producten terugnemen. Dit is ook niet chique naar een andere klant toe als hij gebruikte producten krijgt. Ik hoop dat je dit ook kan begrijpen en dat je zelf ook niet graag gebruikte producten opgestuurd krijgt als je nieuwe besteld hebt. Team Wielrenner.shop

Geantwoord op

Wielrenner verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wielrenner heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2018

Wielrenner

Beste wielren tips en racefiets ervaringen zodat jij beter gaat wielrennen. Community van wielerfanaten die alles willen testen op en aan de wielrenfiets! Geen bla-bla maar de leukste product reviews en allerbeste tips over de mooiste sport ter wereld: Wielrennen!

Hoge Heiligenweg 19

5324JS Ammerzoden