JS Jukema

Snelle en adequate reactie op mijn vragen. Zeer goed advies over maat van handschoenen. De Sealskinz waterdichte verwarmde Fietshandschoenen, overtreffen alle verwachtingen. Bedrijf + product zeer... Snelle en adequate reactie op mijn vragen. Zeer goed advies over maat van handschoenen. De Sealskinz waterdichte verwarmde Fietshandschoenen, overtreffen alle verwachtingen. Bedrijf + product zeer van harte aanbevolen.

Bourgois Jurgen

Via webshop draadloze bluetooth oortjes aangekocht waarbij er helaas tot 2x toe problemen waren met de laderdoos.
Vlotte, snelle en zeer vriendelijke communicatie via email.
Zonder...
Vlotte, snelle en zeer vriendelijke communicatie via email.
Zonder problemen een vervangproduct voorgesteld en ontvangen.
Het teveel betaald ten opzichte van het originele product zal terug betaald worden. Top! Was het overal maar zo!

CS

Geweldige service! Snel en vriendelijk.

P Dijs

Goede communicatie . De aero 4 broek van Castelli is dé beste wielrenbroek.

Raymond

De fietskleding van Sport2X heeft een goede pasvorm en een mooie kleurensamenstelling. De zeem in de fietsbroek is zeer comfortabel.

Dennis

Sokken besteld en Roeckl handschoenen besteld. Helaas zat er een gat in een van de handschoenen. Gemaild en ze hebben direct nieuwe gestuurd.
Super service en snelle levering.

Christ-Jan Hoevenaars

Ik had een Menabo Alcor 2 fietsendrager gekocht bij Wielrennershop en na levering bleek dat onze RIH e-bikes niet pasten met de de bijbehorende klemmen om deze aan de stang te bevestigen. Ik had een Menabo Alcor 2 fietsendrager gekocht bij Wielrennershop en na levering bleek dat onze RIH e-bikes niet pasten met de de bijbehorende klemmen om deze aan de stang te bevestigen.
Eerst nog een aanvullende set klemmen bijbesteld, maar ook met deze klemmen was het niet mogelijk om onze fietsen op een juiste en veilige manier op het fietsenrek te bevestigen.
Na contact met Patrick van Wielrennershop is hij bij mij thuis komen kijken; ook hij was van mening dat deze RIH e-bikes qua bevestiging inderdaad niet passen op de Menabo Alcor 2 fietsendrager. Patrick had wel een andere fietsendrager meegenomen, de Pro user Diamant TG.
Deze op de auto gezet en e e-bikes konden op deze fietsendrager probleemloos worden bevestigd.
De Menabo fietsendrager dus omgeruild tegen de Pro User Diamant en ik ben hartstikke tevreden. Een klein beetje bijbetalen voor deze fantastische fietsendrager en perfect geholpen door Patrick!
Wielrennershop had vooraf ook al aangegeven: "dit probleem gaan wij sowieso oplossen" en dat hebben ze perfect gedaan; dit was geen loze belofte.
Klanttevredenheid is bij dit bedrijf heel belangrijk en dit is een betrouwbaar bedrijf om online aankopen te doen.
ik kan Wielrennershop dan ook ten zeerste aanbevelen.
Nogmaals dank voor de perfect geboden oplossing.

Christ-Jan Hoevenaars

Hennie Peeters

De sport2x T-PRObroek besteld. Vandaag 75 km gefietst en meteen 2 broeken bijbesteld. Super broek met superzeem!!!!

Dennis

Heel hoog WC-eend gehalte. Het Webblog geeft zelf aan "Wij zijn wielrenners die graag ‘goed spul’ willen en nogal pietje precies zijn.
Dus wij testen erop los en delen onze ongezouten...
Dus wij testen erop los en delen onze ongezouten mening."
Maar alle producten die ze zelf als enige verkopen van Sport2x komen als beste uit de test.
Zeer onbetrouwbare website en niet aan te bevelen.

Reactie Wielrenner.shop:

Beste Dennis,
Beste Dennis,
Zoals ook netjes aan je gemaild is er een hele goede reden dat we dit doen. We hebben de producten die we aanbevelen van ons huismerk Sport2x, altijd ontwikkeld als we vonden dat er een betere prijs/kwaliteit verhouding mogelijk moest zijn. Uit ervaring weten we namelijk dat dit vaak gewoon heel goed mogelijk is.
Waarom zouden we dat dan niet mogen aanbevelen, het is immers speciaal ontwikkelt om de beste prijs / kwaliteit verhouding te hebben.
Jammer dat jij vind dat je dit moet melden als "WC eend gehalte" en als negatief ziet. Juist goed toch om achter je eigen producten te staan lijkt ons.
Het is dan ook jammer om deze review te zien, des te meer vanwege het feit dat ik je ook niet kan terugvinden in ons klanten bestand en je dus niet eens een van onze producten gekocht hebt of uberhaupt contact met ons hebt gehad.
Berry, Team Wielrennershop.