Als leek kreeg ik positief advies dat leidde tot een zeer goed passende en zittende fietsbroek.
Van Schausselen Agnes
Super service en betrouwbaar!!
Erik uit Belgie
Ik heb momenteel 2 aankopen gedaan bij Wielrenner.shop en heb daar geen spijt van, zeer goede prijs kwaliteitsverhouding, vriendelijke en professionele mensen die je bijstaan als de maat van je...Ik heb momenteel 2 aankopen gedaan bij Wielrenner.shop en heb daar geen spijt van, zeer goede prijs kwaliteitsverhouding, vriendelijke en professionele mensen die je bijstaan als de maat van je aankoop verkeerd is, ik spreek uit ervaring, niet twijfelen dus gewoon kopen!
Eddy
Deskundig advies, goede communicatie en snelle levering ... kortom : uit het boekje. Dankzij wielrennershop (en assos mille GT) geen pijnlijke kont meer. Super !
Sebastiaan
Assos Mille GT broek besteld. Kleur was tijdelijk niet voorradig. Kreeg vriendelijke mail met mogelijke opties. Heel goeie service. Topproduct!
P. Karsemeijer
Deze mensen weten wat service is, en...Er zat een gaatje in mijn pas gekochte wielrenbroek, na even een kort moment van contact te hebben gehad, werd de broek omgeruild voor een nieuwe.
Deze mensen weten wat service is, en klant vriendelijkheid. Als ik nog spullen/ materiaal nodig heb voor het wielrennen, dan weet ik zeker dat ik mijn spulletjes koop.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
P. Karsemeijer
Lili
Mijn bril kon niet meer worden geleverd en Wielrenner.shop heeft het goed opgelost. Zeer tevreden met de goede service en advies!
Kristof
Al enkele keren iets besteld, altijd netjes op tijd geleverd
De Assos Mille GT is net iets losser als de Mille S7, maar aangenaam om mee te rijden
Thierry
Zadel besteld SQ LAB 611 Ergowave CRMO 14cm en omgebouwd naar 610 ... woensdag besteld vandaag thuis gekregen Zaventem België ? Ik kan maar één ding zeggen dat die mannen een super team hebben...Zadel besteld SQ LAB 611 Ergowave CRMO 14cm en omgebouwd naar 610 ... woensdag besteld vandaag thuis gekregen Zaventem België ? Ik kan maar één ding zeggen dat die mannen een super team hebben heel vriendelijk spontaan, op je mails direct antwoorden ... levering perfect meer moet dat niet zijn ... In één woord een echte aanrader Top team ***** Thierry ?
Rene Prins
Top geregeld. Direct contact via de app en alle vragen werden vakkundig en snel beantwoord. Producten waren snel binnen. Fijn contact!