Goed ondanks een product wat niet aan mijn verwachtingen voldeed netjes behandeld
Bram
Prima snelle levering en na terugsturen van het product omdat dit niet paste zeer correcte en snelle terugbetaling. Super!
Snelle levering, goede service. Was kort na levering een onderdeel kwijt geraakt van lampje die ik had besteld en ze hebben hun best gedaan het onderdeel los opnieuw te sturen, top!
Poels
Lampjes
Particulier
Correcte levering. Communicatief. Ik heb Sealskin handschoenen besteld. Maat handpal_omvang van mij is 23 1/2 cm. In maattabel Sealskin valt deze bovenin maat L, ik heb gekozen voor...Correcte levering. Communicatief. Ik heb Sealskin handschoenen besteld. Maat handpal_omvang van mij is 23 1/2 cm. In maattabel Sealskin valt deze bovenin maat L, ik heb gekozen voor XL. Past perfect. Comfortabel. Een uur in regen gefietst, en droge / warme handen erna. Handschoenen drogen snel. Hoge kwaliteit, duurzaam. Snelle levering. Dank je wel.
Test test test
Particulier
Correct geleverd. Ik heb sealskin handschoenen gekocht. Handpalmomvang van mij 23, 5 cm. Valt in einde L en ruimer in XL maattabel. Ik gekozen voor XL maat. Pasvorm zeer goed. Soepel aan en uit.Correct geleverd. Ik heb sealskin handschoenen gekocht. Handpalmomvang van mij 23, 5 cm. Valt in einde L en ruimer in XL maattabel. Ik gekozen voor XL maat. Pasvorm zeer goed. Soepel aan en uit. Vanmorgen uur in regen gefietst, handen droog..Warme handen. Blij met deze aankoop.
Kees
Assos rs s9 broek gekocht na wat verwarring over order prima opgelost
Jean-Paul
Prachtige Assos Equipe RS S9 BIB short gekocht. Twijfelde tussen maat M of L. Uiteindelijk M besteld, maar die bleek te klein. Overleg gehad met Marieke en besloten de M om te ruilen voor maat L....Prachtige Assos Equipe RS S9 BIB short gekocht. Twijfelde tussen maat M of L. Uiteindelijk M besteld, maar die bleek te klein. Overleg gehad met Marieke en besloten de M om te ruilen voor maat L. Nog voordat ik de broek had teruggestuurd heeft Wielrenner al maat L opgestuurd zonder dat ik daarvoor hoefde te betalen. Wat een goed service. Maat L is pia en ik ben heel tevreden, zowel met de broe als met deze webshop.
Geepay
SORRY !!!!
Ik had een niet zo goede beoordeling geschreven omdat ik alweer iets gekocht had dat niet op tijd geleverd werd zoals bij een aantal andere bedrijven. Echter... MEA CULPA!! Ik had dezelfde broek op twee sites gezien waarvan 1 adverteerde met 'voor 23:00 besteld, morgen in huis'. Uiteindelijk heb ik bij Wielrenner gekocht die duidelijk aangeeft: Voor 15:30 besteld, morgen in huis.' Dus ik heb niet goed gekeken en zou graag mijn verontschuldigingen aanbieden voor mijn 'rush to judgement'. JA ik beveel jullie aan EN... de broek (RS S9) zit heerlijk. Geen zadelpijn meer!