Polteq Test Services B.V.

Snel

Makkelijke website, snel besteld en meest belangrijk; volgende dag in huis!

SWCBV

Hele goede service! Snel en betrouwbaar, geen moeite is teveel.

Jaap Biesheuvel

Perfect

Goede en veel informatie over het door mij gezochte product.

vandecasteele marnik

Beste
Beste
hoe kan ik nu een beoordeling geven? ik heb zondag avond een bestelling geplaatst, we zijn nu woensdag middag en heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. ik denk goede service is anders hoor.

Jeroen

Prima prijzen en levering. Ik zou zeker weer bij wifihouse bestellen.

Wesley

Prima service, alleen werkt mijn product prima voor een halve dag waarna de problemen zich meteen voordoen. Heel het internet uitpluizen voor een oplossing zie ik niet zo zitten met een product wat... Prima service, alleen werkt mijn product prima voor een halve dag waarna de problemen zich meteen voordoen. Heel het internet uitpluizen voor een oplossing zie ik niet zo zitten met een product wat ik een halve dag in mijn bezit is.

Sergio

Op 30 augustus 2016 heb ik een Ubiquiti AC PRO Accesspoint gekocht. De volgende dag had ik de accesspoint. Levering was op tijd en de accesspoint was goed verpakt. Dit is mijn tweede bestelling bij... Op 30 augustus 2016 heb ik een Ubiquiti AC PRO Accesspoint gekocht. De volgende dag had ik de accesspoint. Levering was op tijd en de accesspoint was goed verpakt. Dit is mijn tweede bestelling bij Wifihouse en ik zal terugkomen voor al mijn bestellingen voor netwerkapparatuur.

DutchPC Electronics Trading

Goed doen wat ze beloven.