VETM

Uitstekend!

Super snelle levering

Kevin Wassink

Prima ervaring met wifihouse, zeer correcte en duidelijke afhandeling en snelle levering.

Goede productomschrijving en correcte levering met goede verpakking

Jan-Willem de Jong van den Brand

Vandaag besteld morgen in huis.

Goede website

Freek

Zeer tevreden over mijn bestelling bij WifiHouse.nl. Mijn order voor een MikroTik hAP AC werd snel en correct afgehandeld en ik werd tevens goed op de hoogte gehouden d.m.v. de statusupdates per... Zeer tevreden over mijn bestelling bij WifiHouse.nl. Mijn order voor een MikroTik hAP AC werd snel en correct afgehandeld en ik werd tevens goed op de hoogte gehouden d.m.v. de statusupdates per mail. Zeker een aanrader!

Goede statusupdates per mail, uitgebreide en gedetailleerde productspecificaties

YAKI.BE

Supervlot verlopen: vrijdagnamiddag besteld, na 10 minuten al aangemeld bij postorderbedrijf, zaterdag 11u afgeleverd in België(!)... Beter kan niet.

Lekker gratis snoepje bij elke bestelling ;)

Weghorst

Snelle levering en mooie prijs

Besteld en snel geleverd super

paul

Netjes en snel

besteldt en volgende dag in huis

Rhodens ICT

Prima geregeld, snel en verzorgd verzonden

Netjes en degelijk verpakt

Romano

De levering van mijn producten waren erg snel en ik werd ook steeds op de hoogte gehouden van de status van het pakketje.
Kortom Top Service!

De klant op de hoogte houden van de status van het pakketje en de snelle levering.

Werner Brandt, THR BV.

Snelle levering, prima communicatie, goede hulp & antwoord op vragen. Alles prima!

snelle en heldere communicatie, snelle levering!