Paul Schuur

Eerste keer besteld; goede ervaring. Duidelijk; snelle levering; goede prijs.

ITvitae

Onze ervaring met WifiHouse is goed, artikelen staan met de juiste details op de site, de bestelling wordt snel afgehandeld.
Al met al, een top webwinkel!

Zeehaven Museum

Deskundig antwoord van Casper op vraag met advies een goedkopere Ubiquite AP te bestellen!
Snelle levering, goede logistieke informatie. Aanrader. Bedankt.

Deskundige ondersteuning.

van der Kolk

Alles via de site bestelt en de volgende dag binnen. Goed verpakt en snel binnen.

Lambert Meuleman / Pccentraal

Zeer goed

PvH service

Prima bedrijf, nette levering en goede hulp.

bruyneel

Vlotte levering, goede producten!

zeer snelle levering en zeer goede selectie producten.

Peter Hulshof

Het produkt werd afgeleverd zoals afgesproken.

Goed op de hoogte gehouden via de mail. Geen klachten.

adriaan

Zeer snelle levering, voorraad status klopt volledig (stond vooraad toen ik de MikroTik Routerboard CRS125-24G-1S-RM, nu geen voorraad, tweakers pricewatch ook netjes "binnen 3 dagen geleverd" nu.

Zeer snelle levering, en komt afspraken na. Was op zoek naar een mikrotik router/switch 1u model. Op tweakers pricewatch stond voor 17:30 besteld morgen geleverd, wat me vreemd leek gezien het de... Zeer snelle levering, en komt afspraken na. Was op zoek naar een mikrotik router/switch 1u model. Op tweakers pricewatch stond voor 17:30 besteld morgen geleverd, wat me vreemd leek gezien het de enige shop was die uberhaupt voorraad aangaf (en maar 2-3 shops uberhaupt in de pricewatch stonden) maar afspraak werd netjes nagekomen, pas tegen kwart voor 5 besteld en binnen een kwartier al een mail "in behandeling", 's avonds een track-trace code en de volgende dag levering. Qua prijs niet de goedkoopste (na een zoektocht op internet stuk goedkoper kunnen vinden) maar de shop kwam betrouwbaar over, en voorraad status klopt dus gewoon wel (in tegenstelling tot veel andere shops)