Esther
- Sterke punten
- Makkelijk te maken en bestellen.
96% beveelt WIJ Geboortekaartjes aan!
Fijne communicatie.
We zijn zeer tevreden en hebben al twee keer bij WIJ geboortjekaartjes besteld. We vinden het vooral leuk dat je de kaartjes naar eigen wens kan aanpassen.
Snelle levering van proefdrukken. Mooi systeem op de site met je opgeslagen kaarten en makkelijke manier van aanpassen wanneer je de kaarten wilt bestellen.
Heel blij met onze kaartjes! Het systeem om het kaartje te bewerken vonden we soms lastig. Het was even zoeken hoe alles werkte.
Love the end result, everyone comments on how beautiful my son’s birth announcement card is.
Prima ervaring
Fantastisch!
Goede ervaring
Veel keus, snelle levering en prachtige kaartjes
Mooie originele kaartjes
Top en behulpzaam
Zeer tevreden. Leuke kaartjes. Hadden al op meerdere sites gekeken maar vonden hier de perfecte voor ons.
Was super gemakkelijk om te bewerken en daarna te bestellen. Mooi vlotte levering! Kortom erg tevreden. Veel complimenten gekregen over het kaartje!
Leuk aanbod, snelle afhandeling, duidelijke communicatie
Alles conform verwachting op het bestellen van enveloppen na
WIJ Geboortekaartjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WIJ Geboortekaartjes heeft de volgende resultaten bereikt:
WIJ Geboortekaartjes