Klantenservice
Wijnaanbod

Suzanne

Lekkere wijn, ruime keuze en snelle verzending

Deel je ervaring

Ik was specifiek op zoek naar een soort wijn en op deze site was de fles het goedkoopst. Verder wat andere wijntjes geprobeerd en die vallen ook goed in de smaak. De snelle levering is helemaal... Ik was specifiek op zoek naar een soort wijn en op deze site was de fles het goedkoopst. Verder wat andere wijntjes geprobeerd en die vallen ook goed in de smaak. De snelle levering is helemaal mooi. Jammer dat pas gratis verzonden wordt vanaf 79 euro. Maar dat kwam ik wel aan haha!

Angèle

De wijnbroeders hebben onze favoriete wijn wel!

Deel je ervaring

Wij hebben een favoriete huiswijn, welke door onze eerste leverancier niet meer geleverd wordt. Maar de Wijnbroeders leveren wel. En ze leveren ook nog de andere heerlijke wijnen van het wijnhuis.... Wij hebben een favoriete huiswijn, welke door onze eerste leverancier niet meer geleverd wordt. Maar de Wijnbroeders leveren wel. En ze leveren ook nog de andere heerlijke wijnen van het wijnhuis. Wij vinden dit fantastisch!

Paul

Onjuiste gegevens over wijn

Deel je ervaring

bij specifieke wijnen was het alcoholgehalte volledig onjuist aangegeven.

R Rotman

La posta

Deel je ervaring

Wijn pakket besteld van la posta. er was iets fout gegaan met de bestelling. Is snel en goed opgepakt.

Rose-Marie Moens

Top service, snelle levering

Deel je ervaring

Ik had wijn besteld voor mijn schoonma haar verjaardag. We hadden deze wijn in een brasserie gedronken, en ze vond hem top. Wou haar dan verrassen, en ben gaan zoeken, en bij wijnbroeders gevonden.

Martine Slikker

Snelle bezorging, heerlijke wijnen.

Deel je ervaring

Heel tevreden over de bestelling wijn via deze site. Goede uitleg over de wijn en de bezorging snel en goed.

Gommert, A. Zoeteweij

Fijne sortering; veel keuze.

Deel je ervaring

Altijd stevig verpakt thuis bezorgd. Goede kwaliteit in diverse prijklassen.

Lucille

Wederom heerlijke wijnen.

Deel je ervaring

Alle keuzes zijn goed en helemaal mijn persoonlijke smaak

Wilma van buitenen

Corrected behandelijng van het probleem

Deel je ervaring

Altijd goed gereageerd op vragen

Fam. Roos

Goede en overzichtelijke website

Deel je ervaring

Goed assortiment met ook leuke samengestelde pakketen. Alles keurig op tijd geleverd