Nicole Theunis
Alles zeer goed in orde. De geschenken werden de dag nadien in de voormiddag al geleverd. Netjes verpakt, juiste kaartjes erbij. Ik zal hier zeker nog relatiegeschenken bestellen.
- Product of service:
- Barolo, Blanc de blancs
Matig
Goede website, duidelijke en waarheid getrouwe info, vlotte levering en betalingsmogelijkheden
Wat betreft bestelling online alles goed en efficient. Helaas was de felicitatie bericht die ik had geschreven voor m'n vaders verjaardag vergeten. Dat is toch wel slordig
prima
Geweldig lekker!
Makkelijke en snelle service
ok
excellent
alles is goed verlopen
Goede ervaring; snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.
Slechte ervaring. Heeft te maken met het bezorgen. Hadden fles besteld om cadeau te geven voor een vriend zijn verjaardag. Op de dag is het niet afgeleverd maar volgens de site zijn ze wel geweest en hadden ze een kaartje achter gelaten in de brievenbus. De vriend was de hele dag thuis en er lag geen briefje in de bus. De volgende dag is het pakketje gewoon in de hal achter gelaten, niet afgegeven maar gewoon in de hal geplaatst. Gelukkig lag het er nog toen de vriend thuis kwam maar het had ook zo weggenomen kunnen worden door iemand anders. De bezorging is reden voor mij om niet meer bij u te bestellen.
positief
Zeer professioneel en correct
goede en stipte levering
Wijnengeschenken.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijnengeschenken.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Makkelijke en snelle service
ok
excellent
alles is goed verlopen
Goede ervaring; snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.
positief
Zeer professioneel en correct