Marlies

Op donderdag iets besteld en pas maandag binnen. Een beetje jammer aangezien ik het zondag nodig had.

De verzendkosten zijn vrij hoog en als het dan ook niet snel bezorgd wordt is dat wel jammer.

Stefan

Perfecte service

Duidelijke beschrijving van wat je kan en mag verwachten

Verpakking al begrijp ik dat dit lastig is met de breekbaarheid van de producten

Vincent de Vries

Te laat bezorgd

Niet beloven dat je levert op een bepaalde dag als je dat niet doet

Reactie Wijnengeschenken.nl:

Beste Vincent,
Jammer dat u een mindere ervaring heeft gehad met onze service en dat wij helaas niet aan uw verwachtingen konden voldoen.
U heeft bij ons op zaterdag dus in het weekend om...
Beste Vincent,
U heeft bij ons op zaterdag dus in het weekend om 13:59 een bestelling geplaatst. Zoals op onze website aangegeven staat versturen wij pakketten alleen op werkdagen en daarvoor hanteren wij voor 14:00 besteld dezelfde werkdag verzonden. Omdat u op een zaterdag heeft besteld is het pakket op de volgende werkdag verzonden. Het pakket is op maandag bij ons verzonden en op dinsdag op het desbetreffende adres geleverd.
Wanneer erop een zaterdag of zondag wordt besteld dan wordt het pakket de eerst volgende werkdag vanuit ons verzonden. Vervoerders komen de pakketten alleen op werkdagen ophalen en leveren de pakketten van maandag t/m zaterdag uit.
Wij betreuren ten zeerste dat het niet is gelopen zoals u had gehoopt.
Team Wijnengeschenken.nl

B

Goed en snel!

Snelle levering,netjes verpakt

danny eeman

Super slecht

alles wat een schande wat dit bedrijf doet

Reactie Wijnengeschenken.nl:

Beste Danny,
We betreuren ten zeerste dat je niet heel gelukkig bent met de inspanningen die we voor jouw pakket hebben gedaan.
We hebben het pakket tot 2x toe bij u aangeboden op een...
Beste Danny,
We hebben het pakket tot 2x toe bij u aangeboden op een aangegeven tijdstip, waarbij onze koerier 2x tevergeefs aan uw deur heeft gestaan.
Na de tweede afleverpoging heeft de koerier besloten het pakket te retourneren.
We hebben uw pakket deze week terug in ontvangst genomen en we zullen het gehele aankoopbedrag aan u crediteren.
Het spijt ons dat onze service niet aan uw verwachtingen voldoet.
Team Wijnengeschenken.nl

Top en snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt

nee

Ben Dijkhuis

Snelle verzending. Prima items.

Snelle verzending. Prima items.