9 /10

checkbox99% beveelt Wijnengeschenken.nl aan!

Kevin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Misleidend, we hadden Wijnkist 1-vak met schuifdeksel besteld. Op de foto stond dat er vulling in zat. Na bestellen en ontvangen kregen we alleen de houte kist zonder vulling. Vrij misleidend dus

Geen logo op het kistje
Geen afbeeldingen plaatsen van elementen die je niet krijgt
Wijnkist 1-vak met schuifdeksel

Antwoord Wijnengeschenken.nl

Beste Kevin, Nogmaals bedankt voor uw bestelling bij Wijnengeschenken.nl Bij het artikel dat u heeft besteld staat het volgende duidelijk genoteerd: Let op: Houtwol wordt niet standaard meegeleverd. Jammer dat u aangeeft dat het misleidend voor u overkwam, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Verder hopen wij dat u tevreden bent over onze wijnkisten. Met vriendelijke groet, Team Wijnengeschenken.nl

Marlies

SterSterLege sterLege sterLege ster

Op donderdag iets besteld en pas maandag binnen. Een beetje jammer aangezien ik het zondag nodig had.

Stefan

Perfecte service

Eindoordeel

Vincent de Vries

Antwoord Wijnengeschenken.nl

Beste Vincent, Jammer dat u een mindere ervaring heeft gehad met onze service en dat wij helaas niet aan uw verwachtingen konden voldoen. U heeft bij ons op zaterdag dus in het weekend om 13:59 een bestelling geplaatst. Zoals op onze website aangegeven staat versturen wij pakketten alleen op werkdagen en daarvoor hanteren wij voor 14:00 besteld dezelfde werkdag verzonden. Omdat u op een zaterdag heeft besteld is het pakket op de volgende werkdag verzonden. Het pakket is op maandag bij ons verzonden en op dinsdag op het desbetreffende adres geleverd. Wanneer erop een zaterdag of zondag wordt besteld dan wordt het pakket de eerst volgende werkdag vanuit ons verzonden. Vervoerders komen de pakketten alleen op werkdagen ophalen en leveren de pakketten van maandag t/m zaterdag uit. Wij betreuren ten zeerste dat het niet is gelopen zoals u had gehoopt. Met vriendelijke groet, Team Wijnengeschenken.nl

B

Goed en snel!

danny eeman

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

super slecht

0.5

Antwoord Wijnengeschenken.nl

Beste Danny, We betreuren ten zeerste dat je niet heel gelukkig bent met de inspanningen die we voor jouw pakket hebben gedaan. We hebben het pakket tot 2x toe bij u aangeboden op een aangegeven tijdstip, waarbij onze koerier 2x tevergeefs aan uw deur heeft gestaan. Na de tweede afleverpoging heeft de koerier besloten het pakket te retourneren. We hebben uw pakket deze week terug in ontvangst genomen en we zullen het gehele aankoopbedrag aan u crediteren. Het spijt ons dat onze service niet aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Team Wijnengeschenken.nl

Prima levering

nee
Snel geleverd, goed verpakt
bierflesjes

Ben Dijkhuis

SPAM Snelle verzending. Prima items.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
Snelle verzending. Prima items.

petra van schaik

SterSterSterSterLege ster

prima,

snelle levering
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Femke Vandemaele

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Wijnproducten goed, enkel de bestelde kist hebben we kapot geleverd gekregen. Na 2 mails gestuurd te hebben geen reactie... Jammer.

Levertijd
Antwoorden op mails
Product of service:
6 rode wijn flessen en geschenkkist hiervoor.

Antwoord Wijnengeschenken.nl

Beste Femke, Jammer dat u een mindere ervaring hebt gehad met Wijnengeschenken. Wij hebben een aantal keer alles teruggezocht en we hebben geen contactmoment teruggezien. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan kunt u ons contacteren op info@wijnengeschenken.be. Met vriendelijke groet, Team Wijnengeschenken.be

Bastiaan Nederlof

Super goed en snel geregeld

Goede site Goede informatie op site Nette prijs Goede afhandeling In alle stappen duidelijke informatie voorziening

Mike Hogendorp

Goed product en snelle levering

Selle levering

Wijnengeschenken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wijnengeschenken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juni 2012

Wijnengeschenken.nl

Wij zijn Wijnengeschenken en bij ons kunt u terecht voor relatiegeschenken, wijnen, bieren en picknickartikelen. Wij zijn dit familiebedrijf begonnen vanuit onze passie voor het bourgondische leven en streven ernaar om u als klant maximaal tevreden van dienst te zijn. Onze liefde voor bijzondere speciaal bieren en wijnen heeft geleid tot een uniek assortiment.

Nieuwendijk 2

nee
Snel geleverd, goed verpakt
bierflesjes

Ben Dijkhuis

SPAM Snelle verzending. Prima items.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
Snelle verzending. Prima items.

petra van schaik

SterSterSterSterLege ster

prima,

snelle levering
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Femke Vandemaele

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Levertijd
Antwoorden op mails
Product of service:
6 rode wijn flessen en geschenkkist hiervoor.

Bastiaan Nederlof

Super goed en snel geregeld