Inna

(Bewerkt)

M. Dortmans

Dit was mijn eerste contact met het bedrijf en ik ben zeer tevreden. Mijn vragen waren snel beantwoord en het pakketje was binnen twee werkdagen bezorgd.

Snel reactie
overzichtelijke site
snelle levering

Jolanda Bouma

Goed en snel

Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen, maar binnen een paar uren had ik wijngeschenken aan de lijn om mijn huisnummer te achterhalen. Dat was goed en snel.

Het zou misschien leuk zijn om zelf een samenstelling van jullie assortiment te kunnen maken als ’cadeaupakket’. En dat deze dan in cadeauverpakking naar de ontvanger van het cadeau kan gaan. Maar... Het zou misschien leuk zijn om zelf een samenstelling van jullie assortiment te kunnen maken als ’cadeaupakket’. En dat deze dan in cadeauverpakking naar de ontvanger van het cadeau kan gaan. Maar het is al een goede webshop zoals het nu is hoor.

M. Keller

Zeer goed

Snelheid, service, bestelgemak

Terugkoppeling / bevestiging van de bestelling per internet geeft meer zekerheid.

Bert Kootstra

Zeer tevreden over geleverde product

Zeer tevreden over geleverde product

Factuur niet ontvangen via mail

Thomas Houben

d

Mijn bestelling was uitverkocht, hierop kreeg ik telefonisch antwoord en werd mij een alternatief aangeboden. Klantvriendelijkheid, reactie en probleemoplossend. Zeer sterk.

Mijn bestelling was uitverkocht, maar dit stond niet op de website.

Vahl

Wijngeschenken.nl

Duidelijke weergave van producten op de site, leuke, exclusieve aanbiedingen, snelle levering.

kaartje wijngeschenken.nl wat professioneler maken ipv handgeschreven op een gewoon papiertje als mensen er een boodschap bij willen doen. Wij hebben uiteindelijk het kaartje weggelaten en er zelf... kaartje wijngeschenken.nl wat professioneler maken ipv handgeschreven op een gewoon papiertje als mensen er een boodschap bij willen doen. Wij hebben uiteindelijk het kaartje weggelaten en er zelf een gekocht.

Vervoordeldonk

Uitstekend

Snelle service

Enrique Figee

F.J. van Drunen

Zeer klantvriendelijke afhandeling. Duidelijk en correct.

Erg behulpzaam en moeite doen om de klant tevreden te stellen.

Reclame voor de website, hij is zeker zo goed als bloemenverzendadressen.