j.v.d

Heel verfrissend om eens snel en vriendelijk geholpen te worden

zeer vriendelijk te woord gestaan en heel behulpzaam. goede service. levering zeer snel en goed verpakt

geen aanmerkingen

rattan bhagwandin

Goed, snel en vriendelijk

goeie communicatie, snelle levering. goeie service.

geen.

Snelle levering!

- snelle levering
- nette mail ontvangen met daarin info over levering

Scholengemeenschap Maarsbergen M.J. van Valkengoed

Eenvoudige manier voor bestellen en bezorgen van pakketten, reactie ontvanger, bedankt voor mooie pakket

Prima manier voor bezorgen van wijngeschenken.

Y Voetman

Kerstgeschenken in 2010, 2012 relatiegeschenk.

Hebben in het verleden ook Kerstgeschenken laten versturen dit verliep geheel zonder problemen.
Wij waren zeer tevreden.

Kevin

Vanuit een duidelijke website snel geleverd in mooie verpakking.

M Bos

Ik bestelde een wijnkado voor een realtie.

Ik werd gebeld door een vriendelijke heer die zich excuseerde voor de storingen waar ik tegen aan was gelopen tijdens de bestelling.
Ik ontving vervolgens ook nog heerlijke bubbels omdat de...
Ik ontving vervolgens ook nog heerlijke bubbels omdat de bestelling niet zo goed verlopen was als zou moeten.
Dat noem ik nog eens klantenservice!

Marianne smeets

Goede ervaring, maar zie tips

Niet speciaal

Voor mij was het belangrijk dat er op zaterdag geleverd kon worden. Dit was helaas niet mogelijk. Dat zou voor mij een reden zijn volgende keer op zoek te gaan Nasr een andere aanbieder, hoe goed de... Voor mij was het belangrijk dat er op zaterdag geleverd kon worden. Dit was helaas niet mogelijk. Dat zou voor mij een reden zijn volgende keer op zoek te gaan Nasr een andere aanbieder, hoe goed de service verder ook is.

Reactie Wijnengeschenken.nl:

Wijnengeschenken,is van tevoren gebelt door de klant .
Wijnengeschenken,is van tevoren gebelt door de klant .
Dit met de vraag of we ook op zaterdag konden laten leveren door Post.nl . Dit hebben wij aangeboden om te doen ,echter wij hebben daar verschillende negatieve ervaringen mee en kunnen helaas ook geen breukgarantie geven in dat geval. De klant koos na onze uitleg gewoon voor de garantie levering tijdens de eerstvolgende werkdag. Het geschenk is ook gewoon in perfecte staat aangekomen .
Het schetst dus onze verbazing dat haar eigen keuze haar niet tot tevredenheid stemt.

kim

Prima snelle levering!!

goede duidelijke foto’s op site

sneller aanvullen van uitverkochte artikelen

P. van de Sande

Www.wijngeschenken.nl

ruime keuze in allerlei prijsklassen

nee, alles oke