J Hof Koopstra

Zeer goede en snelle afwerking van bestellingen

Zeer snellen levering van producten

En professioneel en vriendelijk! Top service!

- snelle reactie op telefoon/ email,
- snelle levering,
- uitstekend advies,
- vriendelijk en zeer klant vriendenlijk.

- geen tips of vrebeterpunten.

H v. Bree

Vriendelijk en snelle levering

vriendelijk en snelle levering

Sander Van den Bosch

Positief

Ik had gebeld om te horen of mijn bestelling tijdig zou aankomen. Dit zou lukken en ik bestelde via online overschrijving.. Vermits jullie dit pas enkele dagen later kunnen zien, zou mijn bestelling... Ik had gebeld om te horen of mijn bestelling tijdig zou aankomen. Dit zou lukken en ik bestelde via online overschrijving.. Vermits jullie dit pas enkele dagen later kunnen zien, zou mijn bestelling te laat zijn aangekomen. Ik werd hiervoor zelf door jullie organisatie gebeld, en mocht een printscreen doorsturen als betalingsbewijs... Zeer aangenaam verrast door het initiatief om zelf terug te bellen om mijn bestelling alsnog tijdig binnen te krijgen!!

In de mail die ik kreeg staat alleen het rekeningnummer voor binnen Nederland. Het is gemakkelijk als ook het internationaal nummer hier wordt aan toegevoegd

Leuke site om iets vanaf te bestellen

leuke site om iets vanaf te bestellen

G Smith

Zeer goed

Zeer goed

Positief, vriendelijk, aan te bevelen

Bij informatie via telefoon werd ik vriendelijk en goed geinformeerd.

Erg goed verpakt

Picnic rugzak besteld, volgende dag geleverd.

Snelle levering, degelijke verpakking.

Aan te raden is om de verwachte leveringstijd bij de artikelen te vermelden. Ik heb nu eerst gebeld om te horen hoe snel geleverd zou worden - dat bleek na 1 dag - dat is een prima verkoopargument.... Aan te raden is om de verwachte leveringstijd bij de artikelen te vermelden. Ik heb nu eerst gebeld om te horen hoe snel geleverd zou worden - dat bleek na 1 dag - dat is een prima verkoopargument. Bij sommige internetsites duurt de levering soms wel 2 weken!

Sluis

Snel en goed

snel en goed

Kevin Devilee - Opticus Den Haag

Prettige samenwerking, goede levering, mooie producten

Prettige samenwerking, goede levering, mooie producten

Ongevraagd zat er op elke fles wijn een sticker van wijnengeschenken.nl aan de achterkant, die wil ik er niet op hebben dus moet van 100 flessen weer afgepeuterd worden! Onnodig werk van zowel... Ongevraagd zat er op elke fles wijn een sticker van wijnengeschenken.nl aan de achterkant, die wil ik er niet op hebben dus moet van 100 flessen weer afgepeuterd worden! Onnodig werk van zowel jullie kant als van de onze. Verder alles prima! Prettige samenwerking!

Reactie Wijnengeschenken.nl:

Reactie wijnengeschenken.nl .Fijn dat alles naar wens is verlopen :daar doen wij het voor,tevreden klanten. Het klopt dat wij op de flessen wijn (als enigste product overigens )een klein stickertje... Reactie wijnengeschenken.nl .Fijn dat alles naar wens is verlopen :daar doen wij het voor,tevreden klanten. Het klopt dat wij op de flessen wijn (als enigste product overigens )een klein stickertje plakken met onze naam .Dat heeft een reden. Wij krijgen vaak vragen over de herkomst van de wijnhuizen cq. druivensoorten en de bijpassende gerechten.Op het moment dat iemand een geschenk weggeeft kan het zijn dat de ontvanger later meer wil weten over die wijn . En dan is het makkelijk dat hij of zij weet waar ze terecht kunnen met hun vragen . Iedereen kan natuurlijk ervoor kiezen een wijnfles te bestellen zonder naam sticker . Je kunt dat aangeven in het daarvoor bestemde tekstvlak tijdens het bestelproces .Wij nemen deze opmerking serieus en gaan ook dit nog duidelijker vermelden op onze site.