Jeroen Serno
Vrij duur, dezelfde kun je bij bijvoorbeeld de supermarkt voor bijna de helft van de prijs krijgen
- Product of service:
- Sneltrsten
81% beveelt Wijngaarden VeiligGoed aan!
Prima product en op tijd geleverd.
Fijne webshop en snelle levering
Veel te duur. Je denkt goeie testen te kopen zijn ze hetzelfde als de.jumbo. en betaal je hier 3 keer zoveel
Duidelijke site
Ik heb helaas nog steeds niets ontvangen en vrijdag 9 april om 14.30 besteld
prima en betrouwbaar
Niet tevreden mee. Ik betaalde €150 voor 10 testen en de volgende dag kostten ze nog maar €125.
bestelt en de volgende dag in huis, heel fijn!
supersnel geleverd
Gemakkelijk bestellen en vlotte levering, Echter, ik bestelde 2 sets van 10 (voor 2 locaties) kreeg echter 1 set van 20, dat was voor ons minder handig.
Snelle levering, uitgebreide handleiding
Snelle service!
Wijngaarden VeiligGoed verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijngaarden VeiligGoed heeft de volgende resultaten bereikt:
Wijngaarden VeiligGoed
Trapezium 400
3364DL Sliedrecht
Prima product en op tijd geleverd.
Fijne webshop en snelle levering
Duidelijke site
Ik heb helaas nog steeds niets ontvangen en vrijdag 9 april om 14.30 besteld
prima en betrouwbaar
bestelt en de volgende dag in huis, heel fijn!
supersnel geleverd
Snelle levering, uitgebreide handleiding