M
Snel goed advies!
Een fantastische wijnpaal besteld! Een echte eye-catcher in huis. Service was goed.
Erg blij met de wijnpaal en zeer tevreden over de wijze van communicatie en hoe het is geplaatst. Hele leuke en empathische jongeman. Top. Ga zo door, wat mij betreft een extra sterretje!
Super blij met mijn wijnpaal. Snel geleverd en geplaatst. En alles weer super netjes achtergelaten
Super blij met de mooie wijnpaal! Goede service en makkelijk zelf te monteren!
Zo blij met onze wijnpaal; echt een eyecatcher! Levering en plaatsing gingen ook heel soepel.
Wijnpaal cadeau gedaan voor huwelijk!
Snel in huis
Een leuk en prima contact vanaf het begin. Er was wat onduidelijkheid over de bevestiging van de wijnjaar, maar er werd serieus op onze vragen ingegaan. Een leuke actie van een doos wijn!
Mooi product & goede service
Hele goede en positieve ervaring
Erg mooi product met vlotte service. Wij kozen voor het installeren aan huis en ook dat was een heel fijne evaring. Binnen de 45 minuten geeft hij advies over waar de paal het best kan staan, zaagt hij de paal op maat en plaatst deze. Ik kan de producten van Wijnpaal alleen maar aanbevelen :-)
Super blij met de mooie wijnpaal! Goede service en makkelijk zelf te monteren als je een beetje handig bent!
Happy
Wijnpaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijnpaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel goed advies!
Super blij met de mooie wijnpaal! Goede service en makkelijk zelf te monteren!
Wijnpaal cadeau gedaan voor huwelijk!
Snel in huis
Mooi product & goede service