9.1 /10

checkbox95% beveelt Wijverkopenuwautowel.nl aan!

Debbie Wetzel

Prettige service. Houden je goed op de hoogte van de status en gaan voor de hoogste prijs!

C.Hams

vlotte afhandeling, duidelijke afspraken

P.Thoma

Vlotte afhandeling zowel voor de verkoop van de auto en betaling.

Kurt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht bellen niet terug...tot 3 maal toe....

Jean pierre van den boom

Is een zeer goed bedrijf

Alwin

Zeer snel afgehandeld en duidelijke afspraken die volledig worden nagekomen

Kian

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voordat ik hun bod accepteerde en het contract ontving, leek alles in orde. Maar zodra ze het contract hadden gestuurd, veranderde alles ineens. Ze hadden een gegarandeerde prijs van 500 euro met mij afgesproken, en ik heb twee weken gewacht totdat ze de auto zouden ophalen. Toen kwamen ze echter met een bod van slechts 250 euro. Dit bedrijf is niet betrouwbaar en houdt zich niet aan de gemaakte afspraken. Het is zonde van mijn tijd.

Lageman

Waardeloze spotbieders

de blauw

Proberen verkoop af te dwingen ondanks lager bod dan afgesproken

Mercedes Benz C klasse 180 wit

Top Medewerker! Goed en afspraken nagekomen. Gastvrijheid. Frans van Locatie Alkmaar, heeft ons onwijs super en vriendelijk geholpen. Wij hebben een mercedes verkocht.

Jan Boots

Wij hebben op het internet alles ingevuld en snel een prijs meteen sms en mail. Vandaag ingeleverd en Frans heeft het zeer netjes uitgevoerd alles zit zeer goed in elkaar dus ik beveel jullie zeker aan!

Paul

Netjes en zeer vlot geholpen en van hun woord

Michielsen

Realistisch bod, snelle en correcte afhandeling.

Davy

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Oplichters, proberen je aan een anullerings contract vast te leggen. Dat je 15% moet betalen als je de auto niet verkoopt. De garage komt afspraak niet na en hun sturen je graag een factuur omdat je afzegt.

Michel Vromen

SterSterSterSterLege ster

Kordaat en vlot

Wijverkopenuwautowel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wijverkopenuwautowel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 13 september 2018

Wijverkopenuwautowel.nl

Wijverkopenuwautowel.nl is opgericht door ambitieuze vrienden die, voor velen, een vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk; "snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen". Nieuw op de markt, ambitieus, eerlijk en persoonlijk,

Marssteden 52

7547 TC Enschede

Debbie Wetzel

C.Hams

vlotte afhandeling, duidelijke afspraken

P.Thoma

Vlotte afhandeling zowel voor de verkoop van de auto en betaling.

Kurt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht bellen niet terug...tot 3 maal toe....

Jean pierre van den boom

Jan Boots

Paul

Netjes en zeer vlot geholpen en van hun woord

Michielsen

Realistisch bod, snelle en correcte afhandeling.

Davy

Michel Vromen