Kas

Prettige begeleiding, met een mooi resultaat. Zeer goede ervaring.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt dat u uw ervaring wil delen in deze positieve 5 sterren review!

Layla

Jullie hebben bij eerlijk en respectvol begeleid bij het verkopen van mijn Twingo !

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad bij ons!

Maurits

Goed contact, denken met je mee! Afspraak = afspraak en gehele afhandeling goed verlopen. Weet via wie ik mijn volgende auto ga verkopen ;)

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Wij zijn blij om te horen dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

Sebastiaan

Mijn Volvo verkocht, top geregeld.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Gert-Jan van Seeters

Prima bemiddeling en correcte opvolging. Ik was mijn Golf GTE zo kwijt voor de afgesproken prijs.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat wij u van dienst konden zijn.

Jeroen

Vrijdag mijn auto verkocht, kon dezelfde dag al mijn auto langsbrengen! Zonder gezeur verkocht, heerlijk!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Linda Molenaar

Wegens familieomstandigheden moesten wij snel van onze 2e auto af. We zijn zeer begripvol en respectvol geholpen door onze persoonlijk toegewezen specialist. Hij heeft ons goed geadviseerd en we... Wegens familieomstandigheden moesten wij snel van onze 2e auto af. We zijn zeer begripvol en respectvol geholpen door onze persoonlijk toegewezen specialist. Hij heeft ons goed geadviseerd en we hebben een eerlijke prijs voor de auto gekregen ondanks dat het zo snel moest. Ook de levering verliep snel en netjes. De koper controleerde de auto toen wij hem brachten en daarna werd de vrijwaring en betaling ter plaatse geregeld. Zo hoort het te gaan wanneer je online je auto verkoopt. Top. Ga zo door.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Het doet ons goed om te horen dat onze snelle service wordt opgemerkt en gewaardeerd. Wij waarderen uw reactie ook enorm!

Arno

Top ervaring met wijverkopenuwautowel.nl ik ben vriendelijk maar ook eerlijk geholpen bij de verkoop van mijn auto. het is precies gegaan zoals ik mijn auto wil verkopen.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt voor uw positieve reactie. Wij zijn blij te horen dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Dennis Nagel

Duidelijke taal en prettig in omgang. komen hun afspraken na!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt voor uw review. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.