Stuut

Snel, ervaren en vriendelijk

Y. Vleghert

Misleidende reclame, veel valkuilen in de algemene voorwaarden. Zodra er zich problemen voordoen wordt je zwaar onproffesioneel te woord gestaan zowel telefonisch als via mail.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dank voor uw genomen moeite om uw frustratie te uiten. Hierover waren wij graag met u in gesprek gegaan, helaas krijgen wij u niet te pakken. Last minute de verkoop intrekken, dat staat inderdaad in... Dank voor uw genomen moeite om uw frustratie te uiten. Hierover waren wij graag met u in gesprek gegaan, helaas krijgen wij u niet te pakken. Last minute de verkoop intrekken, dat staat inderdaad in de algemene voorwaarden hoe wij hiermee omgaan. U heeft immers akkoord gegeven en wij hebben de dealer dit doorgegeven. Dat u zich vervolgens niet professioneel behandeld voelt, dat betreuren wij uiteraard. We willen iedereen de allerbeste service bieden. Een flinke les voor ons om nog beter te communiceren over de te nemen stappen en eventuele frustraties achteraf te kunnen wegnemen.

Kees

Alles is netjes afgerond en volgens de gemaakte afspraak!!!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn dat alles netjes is afgerond en alle gemaakte afspraken goed zijn nagekomen. Daar werken wij als team hard voor, dank voor de waardering!

Andre

Duidelijk in communicatie en eerlijk proces

N.V.T.

Wat een teleurstelling!!! Hele aardige mensen, dat zeker.
€ 700,= van de prijs af voor 't bod 'WIJ verkopenuwautowel'.
De koper biedt nog 'ns € 800,= minder dan in verkoopcontract. In...
Wat een teleurstelling!!! Hele aardige mensen, dat zeker.
€ 700,= van de prijs af voor 't bod 'WIJ verkopenuwautowel'.
De koper biedt nog 'ns € 800,= minder dan in verkoopcontract. In het contract staat dat er door de koper niet meer gehandeld mag worden. Ik gaf aan € 200,- van de prijs af te doen ( ze kwamen van ver). Koper gaf aan de auto voor 7000 ä 8000 te willen verkopen. Niet netjes dus dit!!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dank voor uw nette reactie en ontzettend vervelend om te horen. U heeft zeker gelijk dat het proces niet netjes verlopen is. Wij hadden (nog) beter moeten inventariseren na aanmelding, zodat er een... Dank voor uw nette reactie en ontzettend vervelend om te horen. U heeft zeker gelijk dat het proces niet netjes verlopen is. Wij hadden (nog) beter moeten inventariseren na aanmelding, zodat er een helder en duidelijk beeld was ontstaan. Deze hadden wij niet goed genoeg in kaart gebracht. Hadden wij dat wel gedaan, dan hadden wij de dealer beter kunnen informeren over de auto en was het voor u vanaf moment één ook duidelijk geweest qua verwachtingen. Een harde, maar goede les voor ons team om nog meer extra vragen te stellen (eventueel met beelden erbij) na aanmelden van een auto.

Bert van Genderen

Zeer goede service

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn dat u onze service als zeer goed bestempeld heeft. Uiteraard staan wij een volgende keer graag weer voor u klaar om u te helpen om uw auto te verkopen.

Otto S.

Prima en duidelijk geregeld..

Tiemo

Fijne mensen! Heb met bas gesproken ! Ondanks dat de deal niet is doorgegaan! Heb ik het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren! Bas jij bent een topper!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Jammer om te horen dat de deal niet is doorgegaan, maar wat fijn dat u het contact als zo prettig heeft ervaren! We geven de complimenten graag door aan Bas.

Eric

Heel klantvriendelijk en binnen now time een verkoper gevonden voor mijn auto. En het juiste bedrag gekregen voor mijn auto wat ik wou.

Irene

Duidelijke communicatie en auto snel verkocht

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Top, daar doen we het als team voor! Uiteraard helpen wij u graag weer een volgende keer met het succesvol verkopen van uw auto.