Bart Welink

Prettig bedrijf om mee te werken. Dave en Bas waren ook in het weekend bezig om een beter te vinden hetgeen ook gelukt is. Verder de afhandeling met de koper geregeld. Ook dit verliep soepel. Ik... Prettig bedrijf om mee te werken. Dave en Bas waren ook in het weekend bezig om een beter te vinden hetgeen ook gelukt is. Verder de afhandeling met de koper geregeld. Ook dit verliep soepel. Ik beveel dit bedrijf graag aan.

I koetsenruijter

Snel, helder en efficiënt

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat u uw auto snel verkocht heeft en dat de manier efficiënt was en de uitleg helder.
We helpen u een volgende keer weer graag.

Liedy Korte-Harleman

Zeer positieve ervaring. Werd geholpen door medewerker Diaa .
Hij heeft alles zeer goed en vriendelijk uitgelegd en ingevuld.
Binnen een uur belde hij terug dat er een evt.koper was. Over...
Zeer positieve ervaring. Werd geholpen door medewerker Diaa .
Hij heeft alles zeer goed en vriendelijk uitgelegd en ingevuld.
Binnen een uur belde hij terug dat er een evt.koper was. Over de prijs is door Dyaa zeer goed bemiddeld . De overeenkomst was door beide partijen snel geaccepteerd. Vandaag auto opgehaald door de lopende partij.

Ik ben super tevreden over de bemiddeling van " wij kopen uw auto wel " . Hartelijk dank in het bijzonder aan Dyaa.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

We geven de complimenten graag door, dank voor uw mooie woorden en fijn dat u zo goed geholpen bent!

Anouar yahyaouai

Aardige mensen die werken

Mehmet

Top service Aziz snelste verkoper

Jeroen

Heldere afspraken en uitleg. Snel een acceptabel bod op de auto.
Snel en goed afgehandeld verkoop van onze auto.
Netjes afgehandeld.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn dat de uitleg helder was en we daarmee uw auto voor u konden verkopen.

Petra

Super snelle acties van dit bedrijf om je auto tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Personeel is super vriendelijk en gezellig.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Wat leuk om te horen dat u ons team als super vriendelijk en gezellig aanmerkt, maar net zo belangrijk is dat u uw auto voor een zo goed mogelijke prijs heeft kunnen verkopen. We staan uiteraard... Wat leuk om te horen dat u ons team als super vriendelijk en gezellig aanmerkt, maar net zo belangrijk is dat u uw auto voor een zo goed mogelijke prijs heeft kunnen verkopen. We staan uiteraard weer voor u klaar een volgende keer

SV

Prettig contact en ze doen wat ze zeggen/beloven

Jan

Bedankt Robin,
Bedankt Robin,
Voor mij de eerste keer dat ik een auto verkoop en dat verliep erg soepel op deze manier. Na uitwisseling van de gegevens en foto's een prettig en vooral duidelijk telefonisch contact en de rest wordt geregeld. De afspraken voor koper en verkoper worden nog eens duidelijk via de mail in de vorm van een duidelijke overeenkomst gedeeld, wat voorkomt dat er alsnog gedoe of onderhandelingen nodig zijn.
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Super, dat horen wij graag! Fijn dat onze Robin u zo goed kon ondersteunen bij het verkopen van uw auto.

Bart

Bijzonder prettig, Sven was communicatief en deed wat hij zei.