Waarts

Plezierig en accuraat

Denise

Auto niet afgenomen door koper. Wij verkopen uw auto wel heeft dit denk niet in de hand

D. Neijboer

Prima, snelle service en afhandeling! Fijn persoonlijk contact, vriendelijk personeel.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat wij u mochten helpen met het succesvol verkopen van uw voertuig. Ons team staat uiteraard ook een volgende keer weer voor u klaar.

Heibedrijf

Duidelijk en goed

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Goed om te horen, dank voor uw mooie woorden en review

W.Lageweg

Netjes te woord gestaan bij het aanmelden van de auto via de site. Snel een voorstel in de mailbox. Voorwaarde is wel, vind ik, dat je alles wel naar waarheid invult en duidelijk de eventuele... Netjes te woord gestaan bij het aanmelden van de auto via de site. Snel een voorstel in de mailbox. Voorwaarde is wel, vind ik, dat je alles wel naar waarheid invult en duidelijk de eventuele mankementen en schades vermeld. Dit om problemen met de opkoper, met wie je uiteindelijk zaken doen, te voorkomen.
Daarna nog een paar keer telefonisch contact gehad met Bas die snel reageerde op een probleem met de eerste opkoper waarmee ik contact had.
De auto voor een iets lagere prijs dan afgesproken, verkocht aan Autobedrijf Maascars uit Ridderkerk, die de verkoop snel en netjes regelde.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dank voor uw mooie lange review. U heeft helemaal gelijk dat een voorwaarde zeker is dat alles naar waarheid ingevuld wordt. Anders kunnen wij helaas geen garanties bieden, omdat wij een verkeerd... Dank voor uw mooie lange review. U heeft helemaal gelijk dat een voorwaarde zeker is dat alles naar waarheid ingevuld wordt. Anders kunnen wij helaas geen garanties bieden, omdat wij een verkeerd beeld schetsen bij de dealer voor de verkoop.
Fijn dat u uw auto succesvol heeft verkocht en dat Bas u goed kon ondersteunen tijdens het verkoopproces.

Peter van Loon

Snelle reactie en terugkoppeling

Ronald de Graaff

Snel, zorgvuldig, duidelijk en professioneel

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooie woorden, dank voor deze review. Wij helpen u uiteraard graag weer een volgende keer.

Menno

Doen wat ze beloven

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Daar staan wij als team absoluut voor. Mooi dat u onze dienstverlening ook echt als zodanig ervaren hebt.

Eerko de vries

Goede vlotte service

Jorn

Simpel, soepel, snel

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dat is nog eens een toffe, bondige maar zeker accurate omschrijving van onze dienstverlening! Dank u wel!