Peter

Goede en eerlijke verkoopkantoor m’n auto’s

De vries

Super snelle service

MEIJNEN

Snel en duidelijk geholpen.

Ayesja

Van begin af aan is het contact met Wijverkopenuwautowel super goed geweest. Ik heb zoveel mogelijk over de auto verteld en werd ook nog veel gevraagd om te zorgen dat alles kloppend is. Al snel was... Van begin af aan is het contact met Wijverkopenuwautowel super goed geweest. Ik heb zoveel mogelijk over de auto verteld en werd ook nog veel gevraagd om te zorgen dat alles kloppend is. Al snel was de auto verkocht (binnen een uur). Helaas had ik een koper hier die zich niet aan de afspraak hield. ik heb daarna direct gebeld. Hierbij hebben ze mij gegarandeerd dat dit niet normaal zo gaat en zijn we makkelijk samen met een passende oplossing gekomen.
Aan service is er zeker geen gebrek bij deze mannen.
al met al dus zeker 5 sterren want deze mannen doen hun werkt top en zijn super vriendelijk.

Henk

‘S avonds geplaatst, andere ochtend naar tevredenheid verkocht. Transactie zelf verliep vlotjes bij goed bekend staand bedrijf.

Arbo

Snel duidelijk en goed geholpen. En alles volgens afspraak na gekomen

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat alle afspraken goed nagekomen zijn. Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard weer graag met het verkopen van uw auto.

Rogier

Prima ervaring. Reageren snel, eerlijke prijs en een nette koper aan de deur. Geen onderhandeling over de prijs.

Ayesja

Zeer goed
Ik ben super geholpen door een medewerker. Aan service hier totaal geen minpunten op.
Wij hadden helaas alleen wel een mindere autoverkoper hier aan de deur.
Deze mannen...
Zeer goed
Wij hadden helaas alleen wel een mindere autoverkoper hier aan de deur.
Deze mannen hebben mij gegarandeerd dat dit natuurlijk niet meer kan gebeuren.
Deze jongens gaan net even wat veder met de service en dat bewijzen ze!
Ik ga mijn ervaring met jullie zeker aan naasten aanbevelen !!
En voor de mensen die dit lezen gewoon doen ! Alles is snel en netjes geregeld ?

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Super om te horen, dank dat u ons gaat aanbevelen. Goed dat u direct de mindere autoverkoper door hebt gegeven, wij willen een professioneel dealernetwerk en vinden dat ook deze ervaring super moet... Super om te horen, dank dat u ons gaat aanbevelen. Goed dat u direct de mindere autoverkoper door hebt gegeven, wij willen een professioneel dealernetwerk en vinden dat ook deze ervaring super moet zijn! Dit pakken we dan ook graag op.

Jacolien de Rie

(Bewerkt)

Ze zitten er in het begin bovenop, garanderen je een prijs. Komt de desbetreffende dealer geven ze de helft minder. Na contact te hebben gehad met wij verkopen u auto wel is dit onderling goed... Ze zitten er in het begin bovenop, garanderen je een prijs. Komt de desbetreffende dealer geven ze de helft minder. Na contact te hebben gehad met wij verkopen u auto wel is dit onderling goed opgelost

Marcia

Vriendelijk, duidelijk, eerlijk en snel. Een zeer goede ervaring!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn dat we u een zeer goede ervaring mochten (konden) bieden. Graag tot een volgende keer als u weer onze dienstverlening nodig heeft. Ons team staat weer voor u klaar.