Wijverkopenuwautowel.nl

(Bewerkt)

Telefoontje gehad om de details van de verkoop te bespreken. Belletje duurde iets langer vanwege drukte, maar kwam uiteindelijk goed. Verkoper heeft goed zijn best gedaan, maar uiteindelijk geen... Telefoontje gehad om de details van de verkoop te bespreken. Belletje duurde iets langer vanwege drukte, maar kwam uiteindelijk goed. Verkoper heeft goed zijn best gedaan, maar uiteindelijk geen deal kunnen sluiten.

J.Verhoeve

Het was fijn om zaken met jullie te doen! Had gelijk een goed gevoel bij Wesly die mij goed en keurig netjes geholpen heeft.

Jonkhart

Zeer goede ervaring

Richard somsen

Top, netjes geregeld, kwamen op afgesproken tijd, en ja het blijven handelaren.... daar moet je mee leren omgaan

peter

(Bewerkt)

Tot op heden slecht, 5 dagen geleden foto's geupload 0,0 reactie, na een wat stroeve start is alles verder goed gegaan. Auto alleen niet kunnen verkopen m.i. een te lage prijs ondanks alle... Tot op heden slecht, 5 dagen geleden foto's geupload 0,0 reactie, na een wat stroeve start is alles verder goed gegaan. Auto alleen niet kunnen verkopen m.i. een te lage prijs ondanks alle inspanningen prima service

Wesley

Hele nette service. Duidelijk en geen gezeur rondom de verkoop. Perfect geregeld

Mirjam Zwijsen

Zeer tevreden! Snel en correct. Ook een betrouwbaar bedrijf waar jullie mijn auto baan hebben verkocht. Geen discussie over prijs. Super tevreden. Bedankt Kaan en Richard voor alles! Groetjes Mirjam... Zeer tevreden! Snel en correct. Ook een betrouwbaar bedrijf waar jullie mijn auto baan hebben verkocht. Geen discussie over prijs. Super tevreden. Bedankt Kaan en Richard voor alles! Groetjes Mirjam Zwijsen

Frank Emmers

Auto is aangeboden op woensdag en na een uur had ik al een bod van een handelaar. Heb vrijdag de auto aan deze handelaar aangeboden en verkocht. Het verkopen werkt zo goed dat ik bang was dat er... Auto is aangeboden op woensdag en na een uur had ik al een bod van een handelaar. Heb vrijdag de auto aan deze handelaar aangeboden en verkocht. Het verkopen werkt zo goed dat ik bang was dat er iets niet klopte.
Maar wijverkopenuwautowel.nl werkt volgens de gemaakte afspraken. Ook de koper welke ze voor mijn auto hebben gevonden werkt volgens de gemaakte afspraken.

Marcel

Goede service en bemiddeling naar verkoop van mijn auto