Lageman

Waardeloze spotbieders

de blauw

Proberen verkoop af te dwingen ondanks lager bod dan afgesproken

Mercedes Benz C klasse 180 wit

Top Medewerker! Goed en afspraken nagekomen. Gastvrijheid. Frans van Locatie Alkmaar, heeft ons onwijs super en vriendelijk geholpen. Wij hebben een mercedes verkocht.

Jan Boots

Wij hebben op het internet alles ingevuld en snel een prijs meteen sms en mail. Vandaag ingeleverd en Frans heeft het zeer netjes uitgevoerd alles zit zeer goed in elkaar dus ik beveel jullie zeker... Wij hebben op het internet alles ingevuld en snel een prijs meteen sms en mail. Vandaag ingeleverd en Frans heeft het zeer netjes uitgevoerd alles zit zeer goed in elkaar dus ik beveel jullie zeker aan!

Paul

Netjes en zeer vlot geholpen en van hun woord

Michielsen

Realistisch bod, snelle en correcte afhandeling.

Davy

Oplichters, proberen je aan een anullerings contract vast te leggen. Dat je 15% moet betalen als je de auto niet verkoopt.
De garage komt afspraak niet na en hun sturen je graag een factuur...
De garage komt afspraak niet na en hun sturen je graag een factuur omdat je afzegt.

Michel Vromen

Kordaat en vlot

Gerda vreeken

Onmiddellijk contact en binnen 1 dag alles geregeld

Robert

Helaas ging mijn auto defect na de verkoop. Gelukkig kon ik kosteloos onder de verkoop uit. Zal hier zeker opnieuw zaken doen, mocht de situatie zich voordoen.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt voor de mooie review Robert!