Rob K.

Heel positief. Eerst op de fiets op bezoek geweest en daarna besteld via internet.

- klantvriendelijk
- goede informatie
- na bestelling: gemakkelijke betaling, snelle verwerking, bevestiging en verzending
- wat vertraagde levering, maar dat kwam niet door...
- klantvriendelijk
- goede informatie
- wat vertraagde levering, maar dat kwam niet door Winnersport (maar door Post NL)

Aleksandra

Goede service

Snelle verzending.

M. Smits

Zeer goede ervaring

Vriendelijk, zeer snelle reactie op vragen, snelle verzending

Coen

Ik had skates besteld voor mijn vrouw. Tussendoor heb ik hen, ondanks het 2-4 dagen levertijd berichtje, via Whatsappje gevraagd naar de levertijd. Vriendelijke reacties terug gehad met een... Ik had skates besteld voor mijn vrouw. Tussendoor heb ik hen, ondanks het 2-4 dagen levertijd berichtje, via Whatsappje gevraagd naar de levertijd. Vriendelijke reacties terug gehad met een duidelijk antwoord.

Bij bezorging kreeg mijn vrouw een pakbon met daarop de met de hand geschreven tekst: veel plezier met de skates. Geweldig

I. Aarts

Online skeeler bescherming besteld, hier zat langere levertijd op. Contact opgenomen via whatsapp over de mogelijkheden, winnersport heeft mij toen goed geïnformeerd over een ander model en deze... Online skeeler bescherming besteld, hier zat langere levertijd op. Contact opgenomen via whatsapp over de mogelijkheden, winnersport heeft mij toen goed geïnformeerd over een ander model en deze direct opgestuurd.

Snelle reactie via whatsapp. Goede informatie. Handgeschreven notie op de factuur.

Eva

Super, aan te bevelen!

Snelle en vriendelijke feedback, zelfs onverwachtse korting gekregen.

Sascha

Snelle en vriendelijke behandeling van de bestelling. Ze doen zelfs voorstellen van ander producten om sneller te kunnen leveren.

Leuk om een vriendelijk handgeschreven bericht te krijgen op de aankoop bon.

Tijn Kuijpers

Fantastische service had wat moeite met het over zetten van mijn skeeler wielen die ik had besteld en had s’avonds om 20:00 uur gemaild en binnen 10 minuten had ik antwoord geweldig!!!

Snelle fijn vriendelijke reacties als je mailt ook al is het al even na sluitingstijd

Yari

Goede ervaring

Joëlle

Gisteren skeelers gekocht. Goede service, hebben kennis van de sport. Veel uitleg en een nette prijs voor de skeelers.

Benoemen de verschillen tussen de modellen.