Hannah

Goede service!

Goede klantenservice en snelle levering

Niels Groeneveld

Goed bedrijf en erg vriendelijk. Een minpunt is dat ik skates heb gekocht die na 4 dagen maximaa geleverd moeten zijn. 21 april besteld en ik heb het nog steeds binnen. Jammer vind ik dat hier geen... Goed bedrijf en erg vriendelijk. Een minpunt is dat ik skates heb gekocht die na 4 dagen maximaa geleverd moeten zijn. 21 april besteld en ik heb het nog steeds binnen. Jammer vind ik dat hier geen verdere berichtgeving over is geweest

Goede webshop met een groot assortiment

Bas

Twee bestellingen gedaan. In beide gevallen goed en snel advies per e-mail. En vervolgens vlotte levering. Kortom: heel tevreden!

Snelle service, goed advies.

Sabine

Super! Erg klantvriendelijkheid en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Rosmolen

Netjes via de helpdesk de order aangepast

Resie

Vlot bezorgd en dan ook nog een handgeschreven bedankje, leuk!

Helene

Zeer goed , heel kundig , veel ervaring , wisten precies wat ik zocht en wilde . Snelle reactie via chat ! En erg aardig !

In deze tijd alles kunnen leveren wat je besteld !
En in de showroom duidelijk coronabeleid en hygiene . Heel goed , kan niet anders zeggen

Patrick

Zeer goed en vakkundig !

Veel voorraad , aardige mensen , heldere informatie . En leuk die persoonlijke noot bij de levering !

Kim

Via de chat gevraagd welke skates ik het beste kon bestellen, snelle reactie en goed advies. Skates rijden top!! Plus een persoonlijk briefje erbij, dat maakt het extra!

Snelle goede service

Frederik

Netjes en Snel

Goede info en snel in huis