J.R.

Het bestelde pakket zou in 2 - 4 dagen worden geleverd, maar uiteindelijk duurde dat 9 dagen. Ik heb hier een paar keer over gechat (waar erg laat op werd gereageerd), waardoor bleek dat jullie de... Het bestelde pakket zou in 2 - 4 dagen worden geleverd, maar uiteindelijk duurde dat 9 dagen. Ik heb hier een paar keer over gechat (waar erg laat op werd gereageerd), waardoor bleek dat jullie de aflevertijd niet waar konden maken.

goedkope prijs

Reactie Winner Sport Equipment:

Bedankt voor uw review. Natuurlijk vervelend dat het langer duurde als verwacht en hiervoor nogmaals onze excuses. Zoals besproken per chat en mail was het helaas onmogelijk het eerder bij u te... Bedankt voor uw review. Natuurlijk vervelend dat het langer duurde als verwacht en hiervoor nogmaals onze excuses. Zoals besproken per chat en mail was het helaas onmogelijk het eerder bij u te bezorgen omdat het weekend en oud en nieuw er tussen zaten.

Schaatsen besteld ook contact gehad via de chat goed advies gekregen. bestelling snel geleverd goede kwaliteit en de beschermers cadeau gekregen

Klantvriendelijk duidelijke sight verder ook netjes een persoonlijk briefje erbij gevoegd

Eemnes

Snelle nette levering, met persoonlijk bericht van de verkoper in de doos.

Persoonlijke communicatie, verkoop en afhandeling zoals het hoort

Maarten N.

Goeie samenwerking tijdens de aankoop van een Wall keepers helm.

Er waren heel wat tegenslagen vanwege de leverancier van de vorige helm producent, Covenent. Maar Derrick en Robert hadden snel geschakeld om bij Wall de order verder af te handelen en met een... Er waren heel wat tegenslagen vanwege de leverancier van de vorige helm producent, Covenent. Maar Derrick en Robert hadden snel geschakeld om bij Wall de order verder af te handelen en met een geweldige persoonlijke eindproduct te komen. Problemen zijn er altijd, maar zij hebben het altijd professioneel een persoonlijke opgepakt en aangekaart.

Goed, snel en nauwkeurig!

Nette afhandeling met een persoonlijk geschreven bericht

Cas van Weegberg

Goed advies voor een stick

Ze weten welke flex je nodig hebt

Jlm Coehorst

Vriendelijke gasten daar bij Winnersport Den Bosch. Eerlijk advies en goede levering!!!!!

Ik bestelde op vrijdag net te laat om het zaterdags in huis te hebben. Ik had daarom even gebeld, mijn schaatsen werden gelijk voor me geslepen en ik had ze zaterdag.

Ian

Voor een top-lijn schaats ben je bij Winnersport aan het juiste adres. Via een vriend in contact gekomen met deze zaak. Daar ben ik vakkundig geholpen door jongens die zelf ook nog actief zijn op... Voor een top-lijn schaats ben je bij Winnersport aan het juiste adres. Via een vriend in contact gekomen met deze zaak. Daar ben ik vakkundig geholpen door jongens die zelf ook nog actief zijn op het ijs. Voorheen rond geschaatst op de Bauer MX3. Ongelofelijk wat een verschil met de nieuwe Supreme S2 Pro van Bauer. Ontzettend tevreden met de pasvorm. Deze was ook te danken aan de begeleiding gedurende het bakken van de schaatsen. De speedplates maken ook écht een verschil t.o.v. een normale schaats. De nieuwe ijzers voelen heel vertrouwd en geven de schaats een mooi uiterlijk. Het slijpen werd ook direct gedaan en was vanaf de eerste training meteen perfect De levering was conform afspraak en ik zal hier zeker vaker terugkomen.

-Advies op maat door gasten die weten waar ze over praten
- Heel goed geslepen en meteen game-ready
-Goede prijs

Evelien

Erg prima, fijn met de hulpchat, goede duidelijke communicatie.

Fijne hulpchat, duidelijke eerlijke informatie.