Marije van den Biggelaar

Meerdere keren besteld, fijn is dat het meestal de volgende dag al in huis is. Éénmaal iets moeten ruilen, lag deels ook wel aan onszelf gezien we niet het juiste product hadden besteld en kregen we... Meerdere keren besteld, fijn is dat het meestal de volgende dag al in huis is. Éénmaal iets moeten ruilen, lag deels ook wel aan onszelf gezien we niet het juiste product hadden besteld en kregen we volledige vergoeding in de winkel. Kan er uit onze ervaring niets verder op aanmerken.

Dat er een fysieke winkel is waar je op terug kan vallen. Geeft ons toch de zekerheid bij bestellingen dat je ergens op terug kan vallen. Plus de snelle service.

mieke verhoef

Enorme sortering stepjes.

goede service en bij ruilen gelijk het verschil terug betaald.

zeer snelle reactie toen ik het stepje toch voor een ander model wilde omruilen .
heel goed

E Weggelaar

(Bewerkt)

Goede site, duidelijke informatie.
Bestellen gaat makkelijk, betalen ook, retourneren ook maar je geld terug krijgen duurde in mijn geval te lang.

Overzichtelijk

Tugba Ozkaya

Goede service, snelle levering. In eerste instantie had ik de verkeerde kunstschaatsbeschermers ontvangen maar vervolgens toch de juiste beschermers toe verzonden gekregen. Het toe verzenden van de... Goede service, snelle levering. In eerste instantie had ik de verkeerde kunstschaatsbeschermers ontvangen maar vervolgens toch de juiste beschermers toe verzonden gekregen. Het toe verzenden van de juiste beschermers verliep op een professionele en prettige wijze. Ik raad Winnersport zeker aan om een bestelling te plaatsen. Het probleem was goed en snel opgelost.

Goede service, snelle levering. Professionele medewerkers.

Ik heb een beetje een dubbele ervaring met Winnersport. Het product dat ik wilde was op voorraad, maar toch niet leverbaar. Dit stond niet duidelijk op de website. Ik heb dus voor niets lang moeten... Ik heb een beetje een dubbele ervaring met Winnersport. Het product dat ik wilde was op voorraad, maar toch niet leverbaar. Dit stond niet duidelijk op de website. Ik heb dus voor niets lang moeten wachten. Uiteindelijk hebben we via de email een alternatief gevonden. Dat alternatief werd snel geleverd en ik ben er tevreden mee.

Ik werd vriendelijk en correct per email te woord gestaan, zowel voor als na mijn bestelling. Ook werd er fijn meegedacht en gezocht naar alternatieven voor mijn product, naar wat achteraf bleek,... Ik werd vriendelijk en correct per email te woord gestaan, zowel voor als na mijn bestelling. Ook werd er fijn meegedacht en gezocht naar alternatieven voor mijn product, naar wat achteraf bleek, niet op voorraad was.

marieke

Zeer goede kwaliteit stepjes. uitgebreide collectie. Zeer vriendelijk en goed geinformeerd aan de telefoon.
maandag besteld en gisteren in huis.
Sneller kan feitelijk niet :)

zeer snelle levering .echt top .

A

De skates rijden heerlijk. Goed product gekocht en snel in huis. Wat wil je nog meer

Alleen producten van goede kwaliteit

Klant - dacht ik

Voor 18 uur besteld? > 5 dagen later bezorgd!
Retourbetaling: wachten, bellen, wachten, bellen, wachten ...
Aan de telefoon aardig hoor, maar niet eerlijk

Prettige manier van communicatie en efficiënte wijze van afhandeling

Adequate behandeling van de order en transparantie in de stagnatie van kevering