Kwant
- Product of service:
- Flip en flap kleurboek
Leuk cadeau snel geleverd
Erg leuke producten voor mijn dochter besteld, ze is er zeer blij mee. De producten zijn ook snel geleverd.
Snelle service, leuk en uitgebreid assortiment.
Een aantal leuke Paasartikelen al in huis gehaald voor de kinderen. Zijn er al zeer druk mee, hartstikke leuk!
wat een leuke kerst artikelen zeg. vooral de kerstkleurkaarten zijn fantastisch. mijn dochter (5 jaar) heeft ze gekleurd en gestuurd naar de familie. Iedereen vond het een succes.
Ik had onlangs een bestelling geplaatst voor verschillende knutselartikelen en ik ben buitengewoon tevreden met mijn aankoop! De levering was razendsnel, wat echt een pluspunt was. Het assortiment aan knutselartikelen was indrukwekkend; er waren veel verschillende items beschikbaar van goede kwaliteit. De Paw Patrol vingerpopjes waren een absolute hit! Ze zijn stevig gemaakt en lijken precies op de personages uit de serie. Perfect voor kinderen die graag spelen en hun fantasie gebruiken. Een ander hoogtepunt was het kleurpakket met een verscheidenheid aan kleurboeken. Het pakket bevatte een breed scala aan kleurboeken die geschikt waren voor verschillende leeftijden, van 3 tot 13 jaar oud. De illustraties waren duidelijk en aantrekkelijk voor alle leeftijdsgroepen, waardoor iedereen de kans kreeg om hun creativiteit te uiten. Al met al, een uitstekende ervaring! Ik waardeer de variatie, kwaliteit en snelle levering enorm. Ik kan niet wachten om weer bij deze winkel te bestellen voor meer knutselplezier!
Leuke, unieke knutselspullen. Snel geleverd voor Sinterklaas!
Leuke webshop met super leuke producten! Betrouwbare levering en duidelijke communicatie.
TOP bedrijf, met te gekke artikelen!
KleurenKnutselen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
KleurenKnutselen heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk cadeau snel geleverd
Snelle service, leuk en uitgebreid assortiment.
Leuke, unieke knutselspullen. Snel geleverd voor Sinterklaas!
TOP bedrijf, met te gekke artikelen!
KleurenKnutselen heeft de volgende resultaten bereikt: