Matthew

Keurig geholpen, enthousiaste vent! Een aanrader!

Juweelmontage bv

Afhankelijk leek het erop dat we nog op 1 lijn zaten maar gaandeweg de problemen met de motor, wordt het steeds minder. Na aankoop al heel snel problemen gehad, na een zuiger en cilinder revisie... Afhankelijk leek het erop dat we nog op 1 lijn zaten maar gaandeweg de problemen met de motor, wordt het steeds minder. Na aankoop al heel snel problemen gehad, na een zuiger en cilinder revisie voor eigen kosten, is de motor op dit moment totall loss, reden krukas en diverse andere zaken kapot. Nu geeft de firma Witteveen niet meer thuis. En dat is jammer: stappen volgen .

Reactie Witteveen Motoren:

Beste Bram, Sorry dat je naar 1.5 jaar en 17000 kilometers geen garantie meer hebt op een gebruikte motor.
En als dit dan de manier moet zijn om je gelijk te halen, so be it.

Nico Komen

Een bedrijf met zulke mooie reviews. Daar wordt je toch nieuwsgierig naar als je een andere motor zoekt.
Fijn om mee te maken dat het dan ook overeenkomt met de werkelijkheid. Een man van heldere afspraken die nagekomen worden. Een prachtige BMW 1250rt gekocht, netjes geprijsd. Nog een nieuwe achterband. 30k beurt en de aansluiting voor de druppellader werd er ook nog opgezet.
Dank voor het fijne contact en de service.
M vr gr Nico.

P Bril

Wij werden hier hartelijk ontvangen ,Thierry is een man van zijn woord,no bullshit.Probleempje gehad met motor en dit heeft hij geweldig opgelost.Zeker een aanrader!!!

Kevin Cnossen

Zeer goed, goede service. Ook na de verkoop!

Urs

Zeer professioneel en klantgericht

J. Krijtenburg

Ik heb hier een motor gekocht. Na wat aanloopproblemen die uiteindelijk netjes opgelost werden, ben ik er tevreden mee.

Rens

Zeer fijne ervaring tijdens de verkoop en koop van een andere, geen poespas, gewoon een op een onderhandel.

stefan loof

Vriendelijk en behulpzaam

Gerard

Goede hulp bij maken keuze en prettige oncvangst staat open voor hulp en service