Producten

Snel geleverd en heel mooi materiaal

B. Meskens

Perfect, snelle levering.

Yvonne

Meerdere bestellingen gedaan voor rose bedrijfskleding

Beschrijf hier uw ervaring

Bij vragen zijn ze makkelijk bereikbaar en denken met je mee

Ik vind het niet altijd makkelijk om een ander artikel te vinden op de site wanneer ik iets in het winkelmandje heb geplaatst

Lotte

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat erg lang moest wachten op mijn schoenen. Op 28 juli heb ik een bestelling geplaatst op de website. Toen werd er duidelijk aangegeven dat bestellingen die na 29... Mijn ervaring met dit bedrijf is dat erg lang moest wachten op mijn schoenen. Op 28 juli heb ik een bestelling geplaatst op de website. Toen werd er duidelijk aangegeven dat bestellingen die na 29 juli geplaatst zouden worden, pas na de vakantie van 3 weken in behandeling zouden worden genomen. Ik dacht: fijn, dan ben ik nog net op tijd! Niet dus.... Heb dus ruim 3 weken moeten wachten op mijn schoenen terwijl dit volgens de berichten op de site niet zo zou hoeven zijn.

Beschrijf hier uw ervaring

Nog een keer? Zie hierboven.

Vermeld de juiste informatie op de website of handel volgens de informatie die op de website weergegeven staat. Iets waar klanten een hekel aan hebben is dat ze onjuiste informatie krijgen of ruim 3... Vermeld de juiste informatie op de website of handel volgens de informatie die op de website weergegeven staat. Iets waar klanten een hekel aan hebben is dat ze onjuiste informatie krijgen of ruim 3 weken moeten wachten op de bestelde artikelen terwijl dit niet bekend is.

Reactie Womenworks.nl:

Beste Lotte, Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten, heb direct nagekeken wat er mis gegaan kon zijn en zag dat je op vrijdagavond 28 juli om 22.02u je bestelling gedaan had. Toen waren we... Beste Lotte, Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten, heb direct nagekeken wat er mis gegaan kon zijn en zag dat je op vrijdagavond 28 juli om 22.02u je bestelling gedaan had. Toen waren we inmiddels al wegens vakantie gesloten. Dit stond ook duidelijk op de site. Alle bestellingen tot 17.30u die dag zijn nog verwerkt. Ik kan je garanderen dat we er altijd alles aan doen om snel te leveren.

Mijn vaste adres voor uitstekende werkschoenen

Beschrijf hier uw ervaring

Overzichtelijk en de informatie die je zoekt.

Het zou handig zijn als op de website vermeld staan dat alle schoenen anti-slipzolen hebben

Rebecca

Producten zijn geweldig, maar de service is erg wisselend!

Beschrijf hier uw ervaring

Er zat een post-iT op de afleverbon dat een deel van de bestelling nageleverd gaat worden. Een week later nog niks gehoord.
Schoenen in de aanbieding mogen niet gepast worden?!?

Communicatie met klanten en jullie regels over producten in de aanbieding. Niet mogen retourneren is zeer klantonvriendelijkheid.

Goed alleen jammer dat er vakantieverlet tussen zat

Snelle levering en goede kwaliteit van de bestelde werkbroeken. Wat vooral erg fijn is, is de echte dames pasvorm.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik zou dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen en in de toekomst zal ik zeker nog bestellingen plaatsen.

Meerdere maten op voorraad.

Prima contact. Duidelijk.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering. Duidelijke site.