Goede ervaringen, snelle en goede levering. Vond de actie met de LED lampjes leuk.
Glashandel Schijns
Zoals gewoonlijk eerlijke prijs en top levering.
Werkhoven
Prima, assortiment mag wat meer zijn.
Rob Bloemsma
Zeer goed. Bestelling op site wat lastig. Komt door gewone sleutel en pro. Als je minder dan 3 cilinders nodig hebt wil je niet op pro drukken omdat je dan denkt bij meer dan 3 uit te komen. Verder...Zeer goed. Bestelling op site wat lastig. Komt door gewone sleutel en pro. Als je minder dan 3 cilinders nodig hebt wil je niet op pro drukken omdat je dan denkt bij meer dan 3 uit te komen. Verder nog maals top.
Willy Zwarts
Bestelde Ip camera en accespoints werden snel en correct geleverd tegen voor ons interessante gunstige prijs daarna via email technische ondersteuning en tips ontvangen om zelf de Electronica te...Bestelde Ip camera en accespoints werden snel en correct geleverd tegen voor ons interessante gunstige prijs daarna via email technische ondersteuning en tips ontvangen om zelf de Electronica te installeren wat prima gelukt is. Verder zijn de bestelde artikelen van superieure kwaliteit om bedrijfszekerheid te garanderen inzake bewakings installatie. Willy Zwarts
Willy Zwarts
H. Nugter
Ik heb gekozen voor veiligslot.nl omdat ik toch liever een goed merk slot heb. De informatie op de site is erg duidelijk. Na bestelling was het slot met sleutels na een werkdag geleverd. Prima...Ik heb gekozen voor veiligslot.nl omdat ik toch liever een goed merk slot heb. De informatie op de site is erg duidelijk. Na bestelling was het slot met sleutels na een werkdag geleverd. Prima service.
Kaslander Installatietechniek
De beste service die er is te krijgen
Heel betrouwbaar bedrijf, die gemaakte afspraken prima nakomt!