Goeie prijs, snelle levering

Zeer deskundig antwoord op enkele vragen die ik vooraf en na de bestelling telefonisch stelde.

Alexander Nijmeijer handelsonderneming

Aanraden goed bedrijf

J.A. Bockkom

Goede ervaring.

Prima, duidelijke site, snelle levering.

Alexander Nijmeijer handelsonderneming

Aanraden goed bedrijf

Pascal Janssens

Zeer goede service, snelle, correcte levering, scherpe prijs! Een aanrader

Pieter

Goede ervaring, zeer goed berijkbaar (telefonisch) ik ben goed geholpen. Sneheid van leveren is zeer goed.
Alleen het verschil tussen het gewone cilinderslot en de Pro versie is niet eenvoudig uit de seit op te maken.

Reactie WoningAlarm.nl:

Beste Pieter, Hartelijk dank voor je review, als 2e regel bij de Color Pro cilinder staat: De M&C color Pro Cilinder is de nieuwste Cilinder van M&C met een nieuw type sleutel. De... Beste Pieter, Hartelijk dank voor je review, als 2e regel bij de Color Pro cilinder staat: De M&C color Pro Cilinder is de nieuwste Cilinder van M&C met een nieuw type sleutel. De beveiliging van beide cilinders is gelijk. Dat is het verschil en meer kan ik er niet van maken. Ik zal de tekst iets aanpassen waardoor het misschien nog iets duidelijker wordt.
Vriendelijke groet, Eric van Spronsen

In ons vorige huis hebben we Eric een alarmsysteem laten aanleggen. Dit alarm is meeverhuisd naar ons huidige huis. Alles weer netjes en snel geinstalleerd. Ook hebben we alle deursloten laten... In ons vorige huis hebben we Eric een alarmsysteem laten aanleggen. Dit alarm is meeverhuisd naar ons huidige huis. Alles weer netjes en snel geinstalleerd. Ook hebben we alle deursloten laten vervangen door het M&color cylinder systeem.
En dat het heel erg veilig is bleek wel uit het feit dat ik de deur achter mij heb dichtgetrokken met de sleutel nog binnen. Een slotenmaker gebeld om de deur weer open te krijgen en die is 1,5 uur bezig geweest om het slot open te breken. Dat ging heel erg moeizaam en zijn commentaar was dat inbrekers hier niet aan beginnen en ons huis waarschijnlijk overslaan omdat het zo'n sterk beveiligd slot is en niet uit te boren is. Alle lof voor Eric die ook weer snel de cylinder heeft besteld en heeft vervangen.

ljt

Cilinders besteld die op maat gemaakt moesten worden, en toch de volgende dag al in huis.